Uygulamalar ve oyunlar NVIDIA'yı kullanmıyor.
Laptopta MX230 ve Vega8 olmak üzere iki ekran kartı var. Ve bugüne kadar neredeyse bütün oyunlarda MX230 kullandım. Bugün fark ettim ki FIFA22, FM23, ETS 2 vb. Oyunlar benim direk girip NVIDIA yüksek performanslı kartı seçmeme rağmen Görev Yöneticisi'nden baktığımda NVIDIA %0 iken AMD Vega8 kullanımda gözüküyor. İnternette aynı durumda olan insanları gördüm ancak bir çözüm bulamamışlar.
Sürücülerim güncel. Vega8'i devre dışı bıraktım ama hala NVIDIA'yı kullanmıyor. Not: Nedense bannerlorda MX230u kullanabiliyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum...
Not: FIFA22'den aldığım direcx founder hatasında AMD Vega8 yazmasıyla fark ettim.
Aynı şekilde dün çözdüğüm fifa 22 tam ekran problemi de tekrar başladı. Oyun hem hiçbir şartta tam ekran olmuyor ve mx230 u kullanmıyor.
Warband Açılmıyor.
Steam'den satın aldım. Daha önce hiç şu anki bilgisayarımdan oynamamıştım. Oyunu açtığımda mod seçilen, ayarların yapıldığı ekran bile gelmiyor. Görev yöneticisi'nden kontrol ettim. Oyun açılır açılmaz geri kapanmakta. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 456 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware