Onbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 259 (Bu ay: 0)
356102 gün 20 s. 46 dk. kaldı
Konudaki durum için oyun tavsiyesi lazım.
Merhabalar. Sizden XBOX Series S'de iki arkadaş tek konsolda oynanabilecek oyunlar ve 7 yaşında bir çocukla oynanabilecek oyunlar olarak 2 farklı türde oyun önerisi rica ediyorum. Bildiğiniz oyunları yazarsanız sevinirim.
Destiny 2 p1 hak çalışmıyor
selamlar. gamepass ultimate üyeligim var. p1 hak bende. "ana xboxım" olarak işaretli. ancak başka profilden girmeye çalışınca connection problem diyor. gamepass olan hesaptan girdigim zaman baglanıyor. ancak p2 başkasında oldugu için o hesaptan girmemem gerek sanırım. çünkü gamepassin oldugu hesaptan oynarken diger kullanıcıya "zaten başka xboxtan oynuyorsnuuz" diye hata vermiş. nasıl çözerim?
Xbox yurtdisi garanti hk.
|
Xbox yurtdisi garantisi hk.
Selamlar. 2, hafta icerisinde sahibindende satilan series slerden almayi dusunuyorum.3500tl civarilar. Yurt disindan alinmis(amazon.de veya polonya vb.) Konsollarin garantisi turkiyede geciyor mu acaba? Bazi arkadaslar microsift garantisi 1 yil global geciyor diyor, bazilari seri kodundan senin adina garanti tanimlicaz sorun olmayacak falan diyor. Beni bu konuda aydinlatabilir misiniz lutfen?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 120
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 6.887 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun