![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Merhabalar öncelikle klavyem xpg summoner silver 1 ay önce falan kardeşim klavyeye DİDİ dökmüş peçete ile temizlemiş falan ondan sonra alt tuşunda sorun çıkmaya başladı alt tuşuna basınca f4 de dahil bir sürü tuşa aynanda basıyor alt gr tuşuda bir sürü tuşa aynanda basıyor ama o biraz daha farklı tuşlara basıyor ilk başlarda enter tuşu ve biraz etrafındaki tuşlara biraz zor basılmaya başladı ancak 3 4 gün sonra geçti sonra bu oldu ama bu arada bi düzelirken arada bi dediğim gibi hata oluyor ne yapmalıyım neyden kaynaklı nasıl yapabilirim
Xiaomi Duvar Kağıdı Parlaklığı Kısık geliyor.
Öncelikle selamünaleyküm Xiaomi Redmi Note 11 telefonumda duvar kağıdı yapmak istedim ve yaptımda ancak duvar kağıdının parlaklığı kısılmış gibi gözüküyor bu sadece duvar kağıdında böyle umarım çözülür hızlıca.
Xiaomi Redmi Note 11s mi yoksa? Redmi Note 11 mi??
Öncelikle selamünaleyküm. Başlıkta bahsettiğim gibi Xiaomi Redmi Note 11s mi almam lazım yoksa? Redmi Note 11 mi? Hangisi daha iyi? Bir türlü karar veremedim. İyi günler..
Xiaomi Redmi Note 11s mi yoksa? Redmi Note 11 mi?
Öncelikle selamünaleyküm. Başlıkta bahsettiğim gibi Xiaomi Redmi Note 11s mi almam lazım yoksa? Redmi Note 11 mi? Hangisi daha iyi? Bir türlü karar veremedim. İyi günler.
Nioh 2 the Complete edition Sıradaki bölüme Geçemiyorum
Nioh 2 The Complete Edition Dark Omens İsimli Yan Görevde Karasu Tengu İsimli boss'u Yenince Bir Konuşma Geliyor Ve O Konuşma Bitince bi Işık Çıkıyo O Işığa yaklaşınca Sıradaki bölüme Geçmek İçin B Tuşuna Bas Yazması Gerek Fakat bende Karasu Tengu isimli Boss'u Öldürünce O Işık Çıkmıyo Ve Sıradaki Bölüme Geçemiyorum Crack ve Türkçe Yama indirdim Crack Olmasındanmı Yoksa Türkçe yama Olmasındanmı
Dark Souls Remastered Gamepad Çalışmıyor
Merhabalar Param Olmadığı İçin Dark Souls Remastered'ı Crackli İndirdim Fakat Gamepad'im Oyunda Çalışmıyor Klavye Mouse ile Çalışıyor Birtek Çözemedim Yardım Edebilirmisiniz?
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.927 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)