FAR CRY 5 SAVE SORUNU
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler benim bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim. Far Cry 5 Steam üzerinden 2 yıl önce indirimde satın aldım ve oyunu 30 saat oynadım ve silmek zorunda kaldım şimdi tekrar indirdim ve dün 5 saat oynadım. Bugün oyuna girdim ve fark ettim ki oyundaki 5 saatim çöp olmuş oyun Save almamış. Galiba o 5 saatim zaten gittim ve oyuna tekrar başlamak istiyorum ancak böyle bir şeyle karşılaşırsam yine aynısı olursa bilgisayara kafa atacağım çünkü o baştaki yavaşlık beni öldürüyor. Ve ben oyundan çıkmadan önce 2 kere Save tuşuna başmıştım.
Aynı zamanda yönetici olarak çalıştırı da denedim.
Laptop Önerisi ve MONSTER Alınır mı?
ÖNCELİKLE Hayırlı pazarlar.Bir dizüstü bilgisayar alacağım ama ben sadece parçadan anlıyorum abimin monsterı var bana da öneriyor ama ben pek sıcak karşılamıyorum öncelikle monster alınır mı çünkü benim istediğim özeliklerde laptoplarda monster 13000 acer,asus,msi,dell,lenovo,hp omen en az 14000 bandında bana marka ve laptop önerir misiniz benim seçtiklerime de bakıp nasıl olduğuna bakarsanız iyi olur istediğim özellikler ve fiyat şunlar;
fiyat 13.000-14.000 (ama çok fark olursa 15000 bine doğru bütçeyi zorlamaya çalışırım)
Özellikler;
16 gb ya da üzeri ram
rtx 2060 ekran kartı
işlemci de ya amd 4800(veya üzeri) ya da intel i7 10750h( ya da üzeri)
monster bu;https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2// buna bir iki yükseltmeyle 13000 tl oluyor
diğerleride bunlar;
https://www.hepsiburada.com/asus-fa506iv-hn304-amd-r9-4900h-8gb-512gb-ssd-rtx2060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000V59ST?magaza=Hepsiburada (buna bir 16 gb ram yaparım alırsam oraya taklmayın lütfen çünkü ram sıkıntı)
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.102 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyuncu Dizüstüleri (Gaming Laptop)