M1 Macbook Air Gold renk sorunu
Son üç yıldır m1 macbook air kullanıyorum ve pratikliği ve stabilliğiyle beni oldukça memnun ediyor. Tek bir sorunum var, o da rengi. Bu bilgisayardan önce 6-7 yıl klasik silver renginde macbook kullandıktan sonra değişiklik yapmak istedim ve herkesin de tercih ettiği space grey renginden de sıyrılmak için gold olan seçeneği sipariş verdim ancak bu bilgisayar diğer gold rengindeki apple ürünlerinden oldukça uzak ve açıkçası direkt pembe renginde. İlk aldığım zamanlar gözüme bu kadar batmamıştı, bundan dolayı da iade etmek istememiştim ama aradan geçen 3 yılın sonunda bakıyorum ki bu renk gerçekten sipariş ettiğimle alakası olmayan bi renkte ve özellikle gün ışığı altında tamamen pembe bi hal alıyor. Şuan pil devrim 300 ve pil sağlığım da %91 e gerilemiş durumda. Yakın zamanda kullanmam gereken bazı temel programlardan dolayı (render ve modelleme programları) ikinci bir bilgisayar sipariş etmem gerekecek ancak geri kalan gündelik işlerimde alışkın ve memnun olduğum macbook ile devam etmek istiyorum. Sizce sırf bu sebepten dolayı bilgisayarı değiştirmeli miyim ve değiştirmem gerekli ise bu hangi model olmalı diye sizlere sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 104 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar