Yazılım vs Tasarım
Merhabalar ben 19 yaşında Elektrik-elektronik mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim. Küçüklüğümden beri içimde bir şeyleri tasarlama arzum var öyle ki çocukluğumda bu şekilde geçti. Sorun şu ki şuan hangi alana yönelip hangi kısmın hobim olacağına karar veremiyorum. Önceden aldığım yazılım derslerinde olayı kavrayabiliyor üstünde çalışabiliyordum, hatta bilgisayarda ve kodda aldığım bir hata üzerinde saatlerce sıkılmadan uğraşabiliyorum. Ayrıca bölümümün bir mühendislik dalı olması sebebiyle yazılımın işime yarayacağını düşünüyorum. Diğer yandan ise blender kullanarak modelleme yapmak çok hoşuma gidiyor. minimalist logo ve tasarımları sevdiğim için adobe illustrator öğrenmek istiyorum, solidworkste kendime ait tasarımlar yapmak istiyorum. Açıkçası üzerine yoğunlaşacağım alanın ilerledikten sonra daha güzel bir maddi getirisi olsun istiyorum.
Bu noktada çok kararsızım kendimi tasarıma mı yoksa yazılıma mı vermeliyim?
Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Renk Körlüğü Uçak Teknisyenliğine Engel Mi??
Merhaba, YKS tercih sürecindeyim kırmızı yeşil renk körüyüm.
Uçak gövde motor veya havacılık elektrik-elektroniği bölümünü yazayım diyorum ama teknisyenlik için sıkıntı oluşturur mu acaba??
İlan Kaldıramıyorum
Herkese iyi akşamlar ben hayvan ilanları (.com) sitesine bir deneme ilanı koydum ama geri kaldıramıyorum nasıl olacağını bileniniz varsa yardım edebilir mi.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.721 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: 3D Tasarım