İzmir dershane önerisi (Acil Yardım)
Merhaba. bir ay sonra lise bitiyor, bu seneki YKS'den bir beklentim yok. 2022 YKS'ye hazırlık için İzmir'de metro güzergahı üzerinde (konak, çankaya, balçova vs.) dershane arıyorum Butik veya kurumsal olabilir dershaneye gitmiş, görüşmüş herkesin yardımına açığım.
Geforce now ucuz hesap satışı (Dolandırıclık mı?)
Bugün güvenilir bir hesap satış sitesinden 6 aylık Geforce Now founders edition satın aldım, satın aldığım kullanıcının geçen aylarda da yapmış olduğu yüzlerce siparişi ve olumlu yorumu var ve onaylı bir satıcı. Bugün bana sattığı ürünün fiyatı normalde 27,5 Euro fakat bana ve diğer onlarca kişiye bu ürünü 50TL ye satıyor, verdiği e mail adresini kontrol ettiğimde kendisinin bugün 27,5 Euro vererek satın aldığını görebiliyorum ve hesapları tamamen e mail adresleriyle birlikte devrediyor.
Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Bu adam ya dolandırıcı ya da pahalıdan alıp ucuza satan iyilik meleği.
Sizce bu işten nasıl kar edebiliyor?
(ilerde hesaba erişim problemi yaşarsam buraya yazarım)
EDİT: Az önce hesabı satın aldığım arkadaşla konuştum kendisi ürünleri toptan aldığını bu yüzden ucuza geldiğini söylüyor herhangi bir yasadışı durum olmadığını söylüyor haberiniz olsun.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.812 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun