laptobuma bağlı fare sürekli olarak kopuyor
https://tr.dynabook.com/discontinued-products/satellite-a500-19w/ bilgisayarı kullanıyorum ve son 2 aydır bilgisayarıma bağlı olan fareler kopuyor logitech g300s farem var ve bu kopma sorunu yüzünden arıza yaptı eski faremi kullanıyorum ve hala aynı sorun var başka bilgisayarlarda bu sorunu yaşamıyorum düzensiz aralıklarla sadece faremin bağlantısı kopuyor farklı usb girişleri denedim bilgisayara format dahi attım tüm sürücüleri güncelledim ancak düzelmiyor yardımcı olursanız sevinirim
ssd yeniden başlatma hatası
Merhabalar Toshiba Satellite A500 (biraz geride kalmış bir bilgisayar ama işimi rahatlıkla görüyor) bilgisayar kullanıyorum ve harddiski çıkarıp WD Green SATA SSD aldım ürünü 2 aydır kullanıyorum fakat son 1 aydır bilgisayarım durduk yere yeniden başlıyor ve arada bir sürücü hatalarının onarılması için yeniden başlatın diye bir bildirim geliyor .(Harddiski takıyorum tekrardan bir sıkıntı olmuyor) işletim sisteminde sıkıntı olduğunu düşünüp Microsoft'a da yazdım fakat oradan gelen sonuçlar da işime yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim. ısınmadan kaynaklı bir sıkıntı da yok ek soğutucu kullanıyorum genelde 60 derecenin üstüne çıkmıyor
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 591 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware