Andorid ID değiştirme konusunda yardım
Arkadaşlar merhaba kullandığım uygulamalardan ban yiyorum. Cihaz ID'sine ban atıldığı için sürekli fabrika ayarlarına dönmem veya hard reset atmam gerekiyor telefona. Bundan sıkıldığım için Cihaz ID'sini değiştirmek istiyorum program yardımıyla. Bunun için nasıl bi yol izlemem gerekiyor? Google Playde birkaç uygulama buldum bunun için ama kafamda sorular var. Şimdi,
- Sürekli banka uygulamaları kullanıyorum. Device id değiştirirsem bu uygulamalara bir zararı olur mu?
- Magisk en son banka uygulamalarında uyarı veriyordu. Bu sorun düzeldi mi?
144 hz için klavye mouse önerisi
Arkadaşlar 144 hzli yeni sistem topladım ama mouse bazı oyunlarda laglı çalışıyor. kullandığım klavye mouse bu.
https://cdn.vatanbilgisayar.com/Upload/PRODUCT/logitech/thumb/v2-85864_small.jpg
herhangi bir kablolu klavye ve mouse kullansam sorunum çözülür mü? yoksa klavye mouseun da hz miktarlarına da bakmam gerekir mi
Ekran kartı altına fan ekleme hakkında
Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım. Şuan kasamda 4 adet fan bulunuyor. bazı oyunlarda gpu sıcaklığı 80lere çıkıyor. Bunu azaltmak için kasanın en üstüne ve ekran kartının altına da fanlar eklemeyi düşünüyorum. Ama ekran kartının da kendine ait 2 adet fanı bulunuyor. (gtx 1660super) şimdi ekran kartının altına fan eklersem, kartın kendinde olan fanların çalışmasına bi zararı olur mu?
bir de her fanın rgb renkleri aynı mı oluyor? yeni aldığım fanlarla şuanki mevcut fanların renklerinde uyumsuzluk falan yaşar mıyım?
Windows İçin Android Emulatör ( Sadece Uygulama Kullanmak için)
Arkadaşlar Windows 10 için Android emulatör arıyorum. Sadece uygulama kullanmak istiyorum oyun oynamayacağım. Bluestack, Nox gibi emülatörleri denedim ama oyun odaklı oldukları için çok fazla kasıyor. Sadece uygulama çalıştırmaya yönelik emülatör önerisi istiyorum.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 53
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 2.852 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun