Findeks Risk Raporu Öğrenme Ücretsiz (kuralkan motor)
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde motor ihtiyacım olduğu için piyasa soruşturması yaparken keşfettim.
Yapmanız gereken şeyleri sırası ile yazıyorum ;
#HaydiÇıkYola! (ekuralkan.com) sitesine girerek formu doldurun. Sizin risk raporunuza bakarak taksitli ürün alıp alamayacağınız bilgisi ve findeks raporu bildirimi geliyor. findeks uygulamasına girerek raporunuzu ayrıntılı inceleyebilirsiniz.
Olumlu sonuçlanırsa İlerleyen süreçlerde motor almak için sizinle iletişime geçiliyor , arayan arkadaşa şu anlık ilgilenmediğinizi bildirirseniz bir daha rahatsız etmiyorlar.
Netflix enpara indirimi
Merhaba , 2022 yılı itibari ile netflix'de geçerli olan 50 TL'yi kadar olan harcamaların %50 si bizden kampanyası son bulmuş.
Yeni kampanya yapılmış ancak sadece 1998'den büyük öğrenciler faydalanabiliyor.
Alternatif bir indirim önerisi olan var mı?
Papara indirim kampanyası da bu ay son buluyor belki gelecek aylar yeni kampanya devreye sokarlar
Selam arkadaşlar en son "+908504841213" numarasindan arandım ve " devlet destekli limitsiz interner 24 ay sozunuze sadece ..... Tl . Detayli bilgi almak için 1'e basın . Bir daha aranmak istemiyorsaniz 2'ye basin " seklinde bir ses kaydi dinledim . Bu sirket kimdir ? Ne amacidir ve neden bukadar ucuz . Aranmak icin 1 e bastım bilgi almak için bekliyorum. Bilgisi&tecrübesi olan varsa paylasabilir mi ?
Selam dostlar
İzmirde buca'da hoca ahmet yesevi caddesinde oturuyorum . Evi kiralarken emlakçı internette sorun yok belki port problemi olur diyerek beni kandırdı ; Başvuru yaptığımda altyapı yok şeklinde geri dönüş yapılıyor.
Ben de yerel innternet sağlayıcılarına yöneldim . Bilen vardır çatıya antek takarak size internet hizmeti veriyorlar.
Bölgemde hizmet veren 3 tane firma buldum ;
Sahilnet , Antwifi , EmaNet
Bu firmalardan birisi ile deneyimi olan varsa paylaşabilir mi ?
kimisi kurulum ücreti olarak 300 tl istiyor + 200 tl modem ücreti . Kimisi anten ve modeme direk 750 tl istiyor. Güzel yanları ise limitsiz interneti 60 tl gibi ücretlere veriyorlar birkaç ayda kendini amorti ediyor sistem.(superbox ile kıyasladığımda aylık 100 tl fark var )
Asıl sorum şu;
1-Verimli bir hizmet alabilir miyim? (genel yorum)
2-Oyunlarda performans nasıl olur ? (upload&download speed , lag , ping vs)
3- İPTV'de performans nasıl olur ? (genel yorum)
4- Youtube , Amazonprime , Netflix gibi kurumsal firmalardan video izlerken verim nasıl olur. (download speed)
Bu arada yerel internet sağlayıcılar için bölge bölge ( en azından izmir , istanbul , ankara vs. için ) sabit konu olmalı diye düşünüyorum.
Süperbox fiyatları 159 tl'den başlıyor. 24 ay tahattüt koyuyorlar. Bilgili arkadaşlar varsa kıymetli yorumlarınızı bekliyorum .
Saygılar.
Selam dostlar ,
Apartmanda ust dairem ve yan daire internet kullaniyor . Sanırım turk telekom bölgede boş port problemi olduğu için alt yapı yok olarak düzenlemiş sistemi .
Çözüm önerisi olan var mi ?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 67
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 10.977 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar