Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorunumu paylaşmak istiyorum.Bu sene sınava gireceğim ve çalışmalar iyi giderken bu 1 aydır çalışasım gelmiyor.Sanki boşuna boşuna çalışıyor ve hedefimin olmadığını hissediyorum.
Yurt dışına çıkmak istiyorum (Amerika ve Fransa önceliğim).Bunun için en uygun bölümün ulus.ilişkiler olduğunu düşünüyorum.Tarihe ve politika sevdiğim ve merak ettiğim için diplomat olmayı hedefliyorum ama şuan da ne yapacağımı bilmiyorum.Diğer ülkeler ile etkileşim halinde olmayı istiyorum.Yurt dışına çıkmak istiyorum ama bu bölüm beni yurt dışına çıkarır mı bilmiyorum ve bu konuda çok çok az bilgiye sahibim.
Uluslararası ilişkiler bölümünde ilk 5 üniversiteden birine gitmek istiyorum.Bunu yapabileceğimi biliyorum fakat yukarıda dediğim gibi hedefim yok gibi ve bunlara odaklanamıyorum.Sanki hepsi bomboş bir şey gibi.
Herkes iyi bir üniversiteye gitmenin çok iyi olduğunu ve ortamın çok iyi olduğunu söylüyor ama ben buna bir türlü inanamıyorum.Sizce öyle mi?Üniversite ve ortam nasıl?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 272 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Üniversite ve Bölüm Tavsiyeleri ve Rehber Konular