PowerBoost PB-P803AB
Arkadaşlar selamlar. İtopyadan hazır sistem ile birlikte bu kasayı aldım. Anakartım GIGABYTE H610M H. Kasa hakkında internette neredeyse hiç bir şey bulamadım. Kasayı çalıştırdığım andan itibaren yeşil ışık yanıp sönme efekti ile yanıyor. Herhangi bir kontrol kumandası da çıkmadı internetten uygun yazılım da bulamadım. Kasa fan rgb lerini nasıl kontrol edebilirim acaba?
BLUETOOTH KULAKLIK
Hepinize hepinize Merhaba arkadaşlar 1.500 lira civarı bütçem var kulak içi bluetooth kulaklık bakıyorum ancak tam olarak anlamadım için net bir karara varamıyorum. Vaktinde xiaomi'nin Airbuds ve Airdots modellerini kullandım bunlardan da gayet memnun kalmıştım ancak çıkardıkları teknik aksaklıklardan dolayı bu sefer iyi bir kulaklık almak istiyorum dediğim gibi bu kulak tırda kullandım Ve seslerinden gayet memnundum. Önemli olan kriterlerden birisi kulaklık ucunun plastikli olması. Yardımşarınızı bekliyorum.
Yazıcı Önerisi
Merhabalar öğrenciyim eve ihtiyacım olduğu için yazıcı almak istiyorum ancak hiç anladığım bir alan değil kimisi kartuş pahalı diyor kimisi toner alma kartuş daha iyi diyor tanklı yazıcılar gördüm onlar nasıl onu da bilmiyroum 1000-1500 TL arası uzun gidecek sorun çıkarmayacak yazıcı önerisinde bulunabilir misiniz
assasins creed 4 black flag dil sorunu
assasins creed 4 black flag oyununa sahibim ubisoft hesabı üzerinden fakat oyunu rusçadan çeviremiyorum internette gördüğüm her yolu denedim fakat hala yapamadım çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir misniz
Kablosuz Mouse Donması-Takılması
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce Rampage SMX-R20 kablosuz mouse aldım. Sıkıntısız çalışıyordu fakat bugün anlamadığım bir şekilde takılmaya başladı. HDMI kablosunu çıkardıktan sonra başıma geldi. Normal kullanımda o kadar sorun çıkarmıyor fakat oyun oynarken donmalar ve takılmalar iki katına çıkıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Nasıl düzeltebilirim?
AC Revelations 5. Dizi 7. Anı Oyundan Atma
merhabalar arkadaşlar assasins creed revelations oynuyorum şu anda fakat 5. dizi 7. anıda(altair e dönüp oğlu darimle köyden kaçmaya çalıştığımız bölüm) oyun birden donup siyah ekran veriyor ve sonra oyundan atıyor ne yapmalıyım bilginiz varsa bilgilendirir misiniz
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 905 (Bu ay: 124)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware