Türknet Anlamsız Ping Değeri
Yan apartman adsl 24mbps pakitinde 9 ping alıyor ben fiber altyapı ile bu pingi alıyorum kablolu ve en uygun koşullardaki ping değerim bu yanlış anlaşılmasın gündüz en düşük ping değerim bu sorun ne acaba yanlış port hizmeti falan mı tamamen turknet ile ilgili bir durum bence
Arkadaşlar tt fiber altyapıda şehirden şehire speedtest.net teki değer değişir mi ben sivasta 30 ms görüyorum en düşük istanbulda aynı hizmette insanlar 3-6 ms görüyor farklı şehirlerde yaşayanlar ping değerlerini yazabilirler mi
detaylandırmaya gerek yok başlık her şeyi anlatıyor tam bir kanser sebebi turknet destek gelipte buraya bana abonelik numaranızı verin falan yazmasın gitsin bu sorunu tüm türkiyede çözsün insanlara yalan söylemeyin evet bu hizmetimizde bu sorun var biraz sabredin desin destek kaydı açıyorum sürekli bi hazır cevapları var onu atıyorlar.Sizden ricam gidin bu sorunu tüm abonelerinizde çözün yalnızca bende değil adsl vdsl falan kullananlar gelipte biz de yok yazmazsa sevinirim tüm forum sitelerinde bu hizmetteki bu sorun ile karşılaşırsınız gidince şehir vs. farketmeksizin
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 843 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar