Payehali 1.1 ve 1.2 Rusça pdf lazım. Elinde olan var mı?
Çok acil bu kitaplar lazım. Var mı elinizde?
Lineer Cebir 3 günde biter mi ?
Müh. öğrencisiyim. Her şeyi yazdım pdflerdeki ama sanki hiç birini hatırlamıyorum sağlam bir tekrarla bitirebilir miyim? Pazar günü sınav var.
7 Hazirana kadar konularım yetişir mi?
Derslerden bir haber değilim. Aşinayım konulara az çok. Mühendislik 1.sınıfım. Uyku problemim var geç kalkıyorum. Sabah erken kalksam da önce şunu halledeyim bunu halledeyim derken zaman yine geç kalktığım saate denk geliyor. Süre yeterli mi?
Trafik cezası kesilmiş midir?
Dün bir site otoparkının girişine aracımı parkettim ama o bölgedeki markette çok hızlı bir şey alıp çıkacaktık. Başka uygun bölge göremedim aynı zamanda cadde üzerine de parketmek istemedim. Fakat site otoparkının önüne parketmekten kastımda belki de aracımın 1/4'Ü anca kapatıyor çıkışı o kadar zaten biri gelirse de diye çevresindeydim.Biraz uzaklaştım 20 m kadar. Trafik Polisi çekici aracı geldi aracımın yanında durdu. Hemen koştum beni görünce işaret ettiler benim aracı. Hemen aldım aracı çıktım. Sizce plakama vs. ceza yazılmış olabilir mi ? E devleti kontrol ediyorum hemen belli olur mu?
Dış yıkama yaptırdım dün görevli köpüğü sıktıktan sonra aklıma geldi dalmışım. Elektrik aksamına zarar vermez değil mi? Motor da çaşıyordu. Eve gelene kadae 3-4 dk lık mesafede bir sorun hissetmedim tabi benim gibi tecrübesiz biri ne kadar anlarsa işte :)
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.822 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar