Youtube Türkiye'nin Geriden Gelmesi
Arkadaşlar bir gözlem sonucu türkiye ytsinin geriden geldiğini öğrendim
Öncelikle ingilizce öğrenmek için yt de takılıyorum,işte videolar izliyorum,nasıl öğrenirim,nekadara öğrenirim vs vs... Sonra bir video çıktı karşıma, adam diyokim : 'sosyal medyaları ingilizceye çevirin' , iyi dedim ok, hemen youtubu ingilizceye çevirdim.
Şimdi gelelim asıl olaya: Youtube'da ana sayfayı dizayn etme varmış ve ingilizceye çevirince geliyormuş!!
Ana sayfanın üstünde konular yazıyor,istediğin konuyu seçip o konuda vidyolar görebiliyorsun. Ayrıca (pc) altyazı işareti farklı.İşte böle böle birsürü özellik gördüm,bunların bir tanesi bile tr youtube da yok(yanış bilmiyorsam).Siz bu durumu nasıl yorumlarsınız?
(yanlışsam affola)
Bildiğiniz üzere flash player hayatına son verdi.Ama benim kafam ya bugün canım nostalji çekti ve çocukluğumun oyunlarına bir göz atıyım dedim.Eskiden çocukken cod4 cod2 gta gibi birçok oyunum vardı.Bir de sürekli flash oyun oynardım.Şimdi onları oynamaya çalıştğımda
%90'ı flash player gitti mlsf deyip açılmıyor .Bende sağda solda html5 diye bişey duymuştum.Onu araştırmaya çalıştım ama hiç birşey anlamadım.
Şİmdi sizden istediğim şu,Flash player gerektiren oyunları oynayabilir miyim,oynamam için ne yüklemem gerekir?
arkadaşlar biliyorsanız litfn cevap verin
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 434 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware