H.D.D değişimi
Merhaba,
Benim bilgisayarımda 500 gb bir hdd var. Bu diski bir diğer bilgisayarımdaki 70 gb hdd ile değiştirmek istiyorum. o sistemde windows 7 kurulu. eğer hdd leri değiştirirsem, 500 gb lık hdd deki windows 10 o bilgisayara direkt olarak yüklenir mi?. yoksa format atmak gibi şeylerle uğraşmam mı gerek?. dediğim gibi 500 gb lık hdd de windows 10, 70 gb lık olanda ise windows 7 kurulu. zaten 2 bilgisayarı da fabrika ayarlarına sıfırlama gibi bi niyetim var. hdd leri değiştikten sonra direkt olarak power a basıp sistemi açabilir miyim windows 10 olarak?
Kulakiçi kulaklık ses ve bass sorunu
merhaba
6 gün önce Xiaomi Mi Earphone Basic kulakiçi kulaklık aldım PC için fakat kulaklığı bilgisayara da taksam telefona da taksam sağ tarafından sola göre daha az ses geliyor ve sol tarafta şarkıdaki bass ları duyabilirken sağ tarafta bass lar sadece tık tık diye ses çıkartıyor bunun çözümü nedir herşeyi denedim ses dengesini herşeyi yaptım ama olmuyor lütfen yardım edin.
Not: Bir de 2 ay önce BİM den 10 TL ye aldığım kulaklık bundan daha çok ses veriyor ve bass ları daha kuvvetli ama onun da jakı bozuldu :/
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 567 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar