150-250 TL arası gamepad önerisi
Hem Xbox 360'da hem de PC'de kullanabileceğim kablolu bir gamepad arıyorum ama bulamıyorum. Kol yerine alıcı da olabilir elimdeki kolu PC'me bağlasam da olur ama her biri çok pahalı.
Alıcı 400-500 civarında, kol da 300-400. Elimdeki gamepadi PC'ye bağlayacak başka bir yol da çözüm olabilir. Elimde başka bir kablolu kol var ama bozuk. Galiba kablosunda sıkıntı var tam anlayamadım, onun tamiri kaç lira eder?
CS:GO DAN 1 MAÇTA SOĞUDUM
CS:GO rekabetçi maçtayım,eğleniyoruz karşıyla dalga geçiyoruz.Annem hasta,ilacı için su istedi.Ben bir köşeye pustum su getirmeye gittim,geldiğimde tek başıma kalmıştım rakip bombayı imha ediyordu.(açık ara farkla yeniyorduk)
direkt oylama başlattılar,attılar beni.
10 tur farkla yeniyoruz,az önce birlikte eğleniyorduk,bi tur afk kaldığım için attın.Oyunu silesim geldi yemin ederim kitle böyleyse sileceğim.Zaten 640x480 en düşük ayarlarda 50 fps almaktan kafam patladı bide gelip beleş maçtan atıyorsunuz ya
xbox 360 laptoptan nasıl daha güçlü?
arkadaşlar bende xbox 360 slim model var
içinde gta 5 yüklü.
bende bide laptop var.epicte gta 5 beleş olunca almıştım. acaba indirsem mi dedim.hem online var hem de gerçekçi mod indirim dedim otu bo.. sildim laptopta oyun kalmadı
(laptop casper nirvana f650 gold)
105 gb indirdim açtım oyunu, 1920x1080 en düşük grafik ayarlarında 10 fps
720p ye aldım 30 fps almaya başladım ama xboxı açmayalı 2 ay ollmuş unuttum xbox taki grafikleri
takmadım laptop grafiklerini oynadım sonra sıkılmaya başladım 105 gb indirdim berbat grafiklerde 20 fps almak için miydi forza için açtım konsolu oynamaya başladım aklıma gta 5 geldi açayım dedim
valla laptopta aldığım fpsnin 3 katı fps alıyordum hem kalite çok güzeldi
2010da çıkmış xbox 360 slim 2018 model laptoptan daha mı güçlü ? hem pc hem konsol oyunlarını pcye mi indirmeliyim yoksa konsola mı? (performans ve grafik kalitesi açısından)
şimdiden teşekürler
izoly pc alınır mı ?
rtx 2060lı izoly sistemi:https://www.izoly.com/izoly-nano-amd-ryzen-5-2600-8gb-480gb-rtx2060-6gb-gaming-bilgisayar-723 : 6700 lira
rtx 2060lı itopya sistemi(işlemci ve ram hariç her şey kendi kategorisinin en ucuzu):https://www.itopya.com/VDBSSmQwOVVTVE5PZWsweU9EUXgxMzk=.share : 8818tl
izoly itopyaya göre 2000 lira daha ucuz sizce alınır mı
hangisini almalıyım?
ve bende 4K HDR tv var, kasayı tvye bağlasam oyunları 4k oynayabilir miyim?
Epic
Gta v indiriyordum oyun dosyalarından birini yanlışlıkla hareket ettirdim. İndirmeye bir şey olur mu
100gb indirdim iptal olursa çıldırırım
Cyberpunk 2077 720p minimum ayarlarda kaç fps alırım?
Cyberpunk 2077 720p minimum ayarlarda kaç fps alırım?
sistemim:
nvidia geforce mx130
intel uhd graphics 620
intel core i7-8550u 8 çekirdekli
8 gb ram
windows 10
şimdiden teşekkürler
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.702 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun