Türknet Hizmetimi Aktif Etmiyor
Merhabalar 22 Gün Önce Türknete Başvurdum Modem Falan Yolladılar Kurdum Ankastreden Kroneyi Buldurup Cat6 Kablosu çektirdim elektrikçiye herşeyi yaptım fakat Türknet Müsteri Temsilcisi Beni Arayıp Hizmetimi Aktif Etmesi Gerekirken adamların müşteri temsilcisi bulunmamakla birlikte Online İşlemlerden Çalışıyoruz Diyip Online işlemlere bile 2 gündür cevap verilmiyor cidden çok can sıkıcı durum 122 TL Fatura Çıkarmışlar 22 Gündür Aktif Olmayan Hizmetim için bir de fatura ödememi isteyecekler çok pişmanım Türknete geçiş yaptığimdan dolayı.
Sakın Türknete Geçmeyin(Pişmanlık)
Superonline 6 Mbps İnternet Aldığımdan Dolayı 35Mbps Hız Sunan Türknete İnanıp Geçtim Fakat Superonline Kendi Hattını Geldi Kesti 5 Gün Önce Ne Zorluklarla Kablo Çektirdim Fakat Hat Olmadığından İnternete Bağlanamıyorum Adamlara da ulaşmak imkansız müşteri temsilcileri yok Az Para Yiyinde gidin bi müşteri temsilcisi tutun koymussunuz 5 10 tane satış elamanı zaten hiçbir bok bilmiyorlar eminim buna adamlara dmden pazar gününden beri yazıyorum kimse dönmüyor bu ne biçim rezil bi firma alacaklar varsa almasın kardeşim yüzlerce kişi instagramdan yazıyor bakmıyorlar Ne Olacak Benim Bu Durumum?
HANGİSİNİ ALMALIYIM(OEM HAZIR SİSTEM)
ARKADAŞLARIM HANGİSİNİ ALMALIYIM GTX 1650SUPER Mİ YOKSA GTX1660 MI? ÇOK ANLAMIYORUM AMA OYUN TESTLERİNDE FPS OLARAK GTX1660 ARMOR OC GTX 1650 SUPERE GÖRE 10 FPS ÖNDE GİDIYOR GTA V,PES 2021,FIFA 21 GİBİ OYUNLARDA OYNAYACAĞİM SİZCE HANGISI
TurkNet Beni Dolandırdı Sanırım?
1 Aralıkta İnternetim Arıza kaydı diyerekten kesti TurkNet Ve Bir daha açilmadı YKS Hazırlanıyorum 4 Gündür Beni Çok Mağdur Etti Haliyle Internet Yok Diye Babamlar Dolandırıldım diye kavga ettik babamı aradıklarında sesleri de zaten net gelmiyormuş babam her seye evet demiş sonra turknet hoşgeldiniz mesajı atmış konum bu değil ama turknet bizi dolandırmıs olabilir mi adamlar 2 gündür mesajlarıma bile bakmıyorlar muhattabımız da yok kimseye ulaşamıyoruz kimse bizi takmıyor bizi müşterisi olarak saymıyorlar lütfen dolandirılma ihtimalim var mı bunlardan?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 838 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar