cuphead gamepadimi 2. oyuncu olarak algılıyor
ben oyunu indirdim pc den ve gamepad bağlayarak oynamak istiyorum ama nedense oyunun menüsünde gamepadi kullanamıyorum sonra oyuna girince gamepadimi 2. oyuncu olarak algılıyor ve klavye ile oynamak zorunda kalıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?
Dead cells de Hücre ile aldığımız eşyalara ne oluyor
merhabalar deadcells de 30 hücre diye hatırlıyorum geniş kılıcı almıştım ve öldüğümde yok oldu ama ama doğduğum yerde cam kavonozların içinde duruyor onu almanın bir yolu var mıdır yoksa tek seferlik bir kılıçmıydı
bu konularda biraz cahilm :D
2 d oyun önerisi
|
Dark souls 3 de oyun kolum çalışmıyor
|
ori 2 de kilitil kaldım
ori 2 nin %3 ünde takılıp kaldım ne yapmam gerekiyor
|
GTA 5 açılırken bir anda masaüstüne atıyor
Öncelikle epic gameste oyun bedava olduğundan beri düzgün şekilde sorun yaşamadan indirip oynadım sonra yaklaşık birkaç gün önce sanırım güncellleme gelmiş güncelledim güncellediktetn sonra oyuna girmmemeye başladı
şöyle oluyor oyuna çift tıklayıp veya epicten açıyorum
rockstar logosu falan geliyor gayet normal gidiyor
hikaye butonuna basıyorum gene herşey normal
hikaye ye bastıktan 10 20 saniye sonra basaüstüne atıyor
okuduğunuz için teşekkürler
GTA 5 HİKAYE MODU ARABA MODİFİYEDEN SONRA GARAJA KOYMAK
Merhabalar gta 5 te sokakta sevdiğim model bir araba buldum ve dikkatli bir şekilde modifiyeciye götürdüm (ufak bir çizik bile olmadı) ve modifiye ettim sonra onu satın aldığım ekstra bir garaja koydum
eğer o araba patlarsa veya yolda kalırsa tekrar garajdan spawnlanırmı ? okuyup ilgilendiğiniz için şimidden teşekkürler
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.835 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun