VodafoneNet WAN sorunu
Öncelikle herkese merhaba. Vodafone'un Nokia model G240WC modemini kullanıyorum. Son zamanlarda internet sık sık kopmaya başladı. 2 gün önce de koptu fakat bu defa öncekilerde olduğu gibi reset atınca düzelmedi. Hala daha gelmedi internet. İnternet ışığı yanıp sönüyor, birkaç dakikada bir ışık sönüyor ve 1-2 dakika sonra tekrar yanıp sönmeye başlıyor. Telefondan bağlanmaya çalışınca "İnternet olmadan bağlı" diyor. Bilgisayardan 192.168.1.1'e girdim ve şöyle bir yazı çıktı karşıma:
"WAN Durumu: Bağlanıyor"
"WAN Hatası: ISP ZAMAN AŞIMI"
Nasıl çözeriz, ne yapmalıyım? Vodafone müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Gamepower Ursa
Merhabalar herkese, bir sorum olacaktı
Şuana kadar pek mouse değiştirmedim, mouselar hakkında da pek bilgim yoktur. Şuan everestin ucuz bi mouseunu(Mercury x8) kullanıyorum ve CSGO gibi oyunlarda ani dönüş yaptığımda (daha önce kullandığım ucuz mouselar gibi) takılma yapıyor hatta bazen ters tarafa dönüyor. Biraz araştırma yaptıktan sonra mouseun kalitesizliğinden kaynaklandığını öğrendim. Şimdi ise "Gamepower Ursa" modeline geçiş yapmayı düşünüyorum. Bilgisi olan, daha önce kullanmış arkadaşlar deneyimlerini aktarabilirse çok memnun olurum. Aynı sorunu bu mouseda da yaşar mıyım?
NOT: Diğer bazı forumlarda yazılımsal olabileceğini, başka oyunlarda veya bilgisayarlarda denenmesi gerektiğini yazanlar olmuş. Şimdiden söyleyeyim ikisini de denedim. Sorun kesin olarak mousedan kaynaklı.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 285 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware