Dostlar selam, ben piyano öğrenmek istiyorum. Evde öğrenmek için bilgisayara parçalar almak istiyorum. Klavye olsun, klavyeyle beraber hangi uygulamayı kullanacağımı falan bilmiyorum. Bununla beraber nereden başlayabileceğim konusundada fikirlere açığım.
Teşekkürler :)
Dostlar selam 🙂
Kendi Rehber&Makale gibi yazıntılarımı paylaşabileceğim bir teknoloji sitesi açmayı düşünüyorum.
Sorularım şunlar, bir tanesine bile cevap verseniz yeterli;
1- Hangi dağıtımı kullanmalıyım ? (WordPress önerenler oldu)
2- Ne güçte bir VDS yeterli olur ? (Örneğin X CPU lu X RAM li)
3- Sitenin güvenliğini sağlamak için ne yapabilirim ?
4- Diğer görüş ve tavsiyelerinizide alabilirim.
Teşekkürler.
Dostlar selam :)
Arkadaşımla beraber oyun oynamak istiyorum fakat aynı evde olmadığımızdan oynayamıyoruz. Oynayacağımız oyun EV AĞI istiyor yani aynı modeme bağlı olmamız gerek.
Fakat evler uzak, önceden Minecraft gibi oyunları beraber oynamak için LogmeIN Hamachi gibi programlar vardı aynı modeme bağlı gibi yaptığından oynuyorduk, bizde denedik, oyunu gördü fakat giriş yapmadı. Oynayacağımız oyun Age Of Empires II bu arada. Ne yapabiliriz ?
Yazılım Çarpıklığı ?
Dostlar Selam
Samsung Galaxy S10 5G cihazım var.
Resimde gösterdiğim şekilde cihazın yazılım bilgileri mevcut fakat bir çarpıklık var gibi. CSC versiyonu G‐975F(S10+ ın model kodu) koduna sahip ve cihaza G-977B (Global) yazılımı yüklü.
Fakat sorun şu, benim cihazım kore çıkışlı. Model kodu G-977N (arka kapakta bu model kodu yazıyor ve cihazın orijinal IMEI sini sorgulattığımda kore çıkışlı olarak gözüküyor, ayrıca bootloader sürümü falanda kore kodlu o yüzden eminim kore çıkışlı olduğuna). OneUI 4.1 geldiğinde ODIN den yazılımı yükleyeceğim fakat kafam karıştı cihaza hangi varyantın yazılımını yüklemem gerektiği konusunda. Biliyorsunuz binary sürümü dediğimiz olay var samsunglarda ve bu varyantlarda değişiklik gösteriyor. Beni bi aydınlatırsanız sevinirim dostlar.
NOT: Cihaz IMEI kayıtlı, bu çarpıklık ondanmıdır bilmiyorum. Fakat elimde 2. bir S10 5G daha var oda aynı şekil kayıtlı ve onda bu çarpıklıklar yok.
Cevaplarınız için teşekkürler.
Örneğin papara uygulaması mobil ödeme desteklemiyor. Ben kartımın NFC bilgisini telefondan bi uygulama ile okutup sonrada posmatiklere telefonumla ödeme yapmamın imkanı var mı ?
(Cihazım ROOTLU)
Samsung, Kore Yazılım Hangi Bölgeden Olmalı ?
Samsung Galaxy S10 5G cihazım var.
Yazılım yüklemek istiyorum fakat hangi bölgeyi seçmem gerek ? Bölgeler arasında 620MB dosya farkı var. İllaki biri daha kısıtlamalı.
Bilgi sahibi olan biri varsa tavsiye verirse çok sevinirim. Korenin çok kısıtlamalı bir ülke olduğunu biliyorum.
UniSOC UMS512 Çipsetli tabletim var.
(General Mobile e-tab 20)
Bootloader kilidini bir türlü açamadım, şu linkteki konuyu uyguluyorum : https://forum.hovatek.com/thread-32287.html
Fakat şöyle bir hata aldım :
"
downloading 'unlock_message'...
OKAY [ 0.001s]
unlocking bootloader...
FAILED (remote: Unlock bootloader fail.)
finished. total time: 0.101s
"
Ne yapmalıyım ? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Dostlar merhaba,
Elimde MEB in dağıttığı E-TAB20 tablet var.
Bu tablet ile beraber gelen SIM kartı özellikleri hepten azaltıldı. Bende diyorum ki yedek de duran hattımı takayım bu tablete. Google ın telefon ve sms uygulamaları kurulmuyor. Yapmam gereken bir şey mi var ? Bu tabletten arama ve sms nasıl yapabilirim ?
Buna ayriyetten tablete ROOT atmam gerek, bu tabletin yazılımını nerede bulabilirim ?
SAMSUNG GALAXY S10 5G IMEI NASIL ATILIR ?
Dostlar merhaba.
S10 5G (Model Kodu G977B, Exynos) cihazım var. Şu an IMEI atılmış durumda fakat bir Android güncellemesi yapmam durumunda IMEI gidiyor.
Acaba bu IMEI yi, Android güncellemesi yaptıktan sonra tekrardan kendi bilgisayarım ile atabilir miyim ?
Modem dosyası vs. gerekiyormuş pek bir bilgim yok anlatabilir misiniz ?
Merhabalar 1 dakikanızı ayırıp okursanız mutlu olurum teşekkürler.
Laptopun ekranı kırıktı, VGA monitöre bağlayarak kullanıyordum, Windows un bozulması sonucu format ihtiyacı doğdu.
Sorun şu ki BIOS ekranına görüntü alamıyorum, Windows bozulmadan öncesindede Windows açılış animasyonu gelene kadar ekrana görüntü vermiyordu. İnternette yaptığım bir araştırma sonucu ana ekran bağlantılarını sökersem HDMI veya VGA ya BIOS görüntüsü aktarılacağı söylendi. Söktüm fakat olmadı PC muhtemelen BIOS ekranında bir yerde çünkü güç tuşuna tek tıklamayla sistem direk kapanıyor. Ama görüntü alamıyorum hala dediğim gibi. Nasıl bir yol izlemeliyilim varmıdır bir yolu ?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.794 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar