Piranha 8843 gamepad çalışmıyor
Arkadaşlar bi kaç gün önce ac4 indirdim gamepadi taktığımda oynanıyodu sonra dün yine taktım ve usb aygıtı tanınmadı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu) hatası verdi. Sonra internette baya aradıktan sonra düzelttim gamepadi
https://www.youtube.com/watch?v=-CZZ-WZ5pRA
yukarıdaki linkteki videoyla. Sonra dedim ki hazır düzelttim bi de titreşsin gamepad dedim. Titreşim için speedlink strike diye bir driver var internette onu indirdim sonra test sekmesi var denetim masasında orayı açtım tam bastım titreşti ve dondu ekran sonra işte bekledim düzeldi fakat gamepadi takıp çıkardığımda yine eski haline döndü aynı hatayı verdi. İşe yarayan çözümü denedim fakat ilk başta çalışan yöntem driverden sonra çalışmadı. Driveri sildim 3 4 kez denedim internetten birsürü başa yöntemler denedim fakat hiçbiri olmadı. Lütfen bilen birisi varsa yardım edebilir mi benim için gerçekten önemli.
Not:Sürücü güncelleştirme, farklı usb portuna takma, cihazı kaldırıp yeniden başlatma gibi birçok yöntemi zaten denedim ve işe yaramadı
Laptop anormal bir şekilde aşırı ısınıyor
Arkadaşlar eskiden bu bilgisayar böyle değildi warbandda 900 fps bile görmüşlüğüm var pc de öyle çok ısınmazdı. Son iki üç gündür yani elimi bile koyamıyorum oyun oynarken yanıyor bildiğiniz pc kucağımda ama arada soğutucu var ve durum böyle. Bilgisayar i5 gt740m 8gb ram lenovo z500. Geçen haftalarda nicehash miner diye bir uygulama indirmiştim coin kazıp para kazanırım belki diye en fazla 1 saat civarı çalıştırdım ve sonra da sildim acaba bu sebep olmuş olabilir mi ısınmaya ? yanık kokusu da geliyor ayrıca
rotring 500 vs rotring rapid ya da başka öneri
arkadaşlar en fazla bütçem 60 70 lira ne almalıyım sizce testten çok yazı için kullanıcam ve 0.5 almayı düşünüyorum yazarken daha iyi olur diye
Warband yardım (uzman biri gerek)
arkadaşlar mount&blade warband da oynarken save dosyamda karım dahil tüm leydiler,hancı,turnuva başı kayboldu karakter istatistiklerinde öldürdüğüm ve yaraladığım düşman sayısı sıfırlandı oyunu silip yeniden kurdum olmadı yeni oyun başlattım orada düzgündü muhtemelen save dosyasında bir sorun oldu bu save dosyasını tamir edebilecek biri var mı buyrun dosya burda lütfen yardım
Lg l bello telefonun internet kesintisi
|
Kali Linux Açılma Ekraninda Kaliyor
Arkadaslar meehaba kali linux u merak ettim ve kurmak istedim indirip kurmayi basardim kurarken yazilim sec ve kur bolumunde hata verdi sonra orayi atladim ve oldu ama simdi acilmiyor siyah ekranda beyaz kucuk cizgi yanip sonuyor
Not1:ekrandaki siyah lekeler donanimda niye oldi bilmiorum
Not2:sol ustte beyaz cizgi
Not3:niye kali linux kullabion kali linux yukleyincw hacker olcagini mi zannedion kali yerine git winfows kullan gibi cumleler yazicaksaniz hic yazmayin kaliyi merak ettim ve suan acamiyorum yardim edebilecek varsa etsin lutfenn
normalde başka bir klavye ve mouse kulanıyorum ama masa dar olduğundan bi kaçgün önce evdeki wireless logitech k220 setini kullanmaya karar verdim ama mouseyi aşağı ya da yukarı kaydırkennnn gıcırdıyor çok fazla tek tek kaydırsamda ses geliyo hep yapabilecek bir şey var mı
Vram arttırılabilirmi
arkadaşlar lenovo z500 laptobum var iki ekran kartı var biri intel hd4000 biri nvidia gtx740m intelin vrami 32 yada 16 mb di galiba nvidianın da 2000 mb 2 gb yani şimdi sorum şu herhangi iki karttan birinin vramını arttirabilirmiyim
lenovo z500 lg l bello huawei mediapad t3 |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.926 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware