Pc cpu %100 sorunu
Herhangi bir programı açtığımda 100 olup kasıyor cpu. Bir haftadır var bu sorun ve çözemedim. Bilgisi olanlsr yardımcı olabilir mi?
Yks de bir milyondan ilk bine çekmek
İmkansız nedir deseler bu başlığı gösterirler herhalde.
Başaracağım. Çalışıyorum. Bir işi bitirmek için de inanmak ve sonrasında çalışmak gerek zaten. Motivasyon arayanlar başkalarının koyduğu sınırdan çıkın ve var gücünüzle çalışın. Bazıları ' zaten ilk 10 bin şimdiden dolu' diyor sanki reserve edilmiş gibi o sıralamalar :D günde diğerlerinden bir saat fazla çalışarak bile onlara yetişip sonrasında da geçebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum,yapacağım da :)
10 saate çıkarma vakti geldi
Güne daha başlamadım. Şimdi başlayıp aradaki molalarla birlikte akşam saat 22 gibi bitirirsem bakalım. Şu 7 saat duvarını aşalım bi
Sabah erken kalkamama sorunsalı
Yatmadan önce diyorum ki sabah erken kalkmam lazım. Rakipler ayakta. Ne kadar çok çalışsam kar. Sabah bazen alarmı kapattığımı bile hatırlamıyorum ve uykudan önemli mi diye geri yatıyorum. Ne yapsam ne etsem
Gidiyorum ayt kasmaya
Kimyadan konuyu kapatıp mat dan konuya gireyim sonra polinomların derdini çözeyim. 3:44-8
Günlük #1 bir nevi tanıtma
Safyayı kullanamadığım kısmını geçeyim hemen yoksa her an reklam çıkabilir karşıma.
Mezunum. 2020 de yaşadığım başarısızlığı paylaşıp paylaşmamakta kararsızım. Hedefim ilk bin 2021 yks adına.
Tyt konu kısmını az bir eksikle kapattım,,ayt çalışıyorum,,aynı zamanda tyt test çözerek konu eksiklerimi kapatacağım olarak karar verdim. Tyt netlerim berbat çözdüğüm bir deneme sonucuma göre. Pazar günü yapacağım tyt netini yazarım buraya.
Yorum yapacaklar olabilir belki. Ben size cevap veririm ama cevap başkasına gidebilir. Çünkü yeniyim. Her yeni de böyledir(!)
Yks
Yeniyim bu yüzden alt forum vs nedir bilmiyorum. Birinden esinlendim açtım. Tyt ayt çalışmalarımı gelişmelerimi paylaşabilirim kullanabilirsem siteyi,ya da unutmazsam.. acaba yazdıklarımı okuyacaklar mı yoksa sadece ben mi görebiliyorum diye bile düşünüyorum. siteye o kadar hakim değilim ki... ao forum seçmelisiniz dedi konuyu göndere tıklayınca. Nasıl oluyor ki bu iş. Hah oldu galiba. Tıklayayım bakalım....
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.735 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet