Ziftli mıcırlı yolda sürmek
Selamlar
Octavia 2017 aracım var. Şehirler arası seyahat ederken bir yol çalışması vardı. Yaklaşık 5 km ziftli ve mıcırı bol bir yolda araç kullandım. Daha sonra benzinlikte jantları temizledim.
Biraz kullandıktan sonra diskten ses geldi. diskimin arasına taşlar kaçmıştı lastikçide düzelttirdim. O esnada aracın altındaki tekere bağlı akslarda ve birkaç yerde full ziftli taş yapışmış oldugunu gördüm. Gördüğüm kadarını temizledim(ön iki teker) Kalan yerleri nasıl temizlemeliyim bir zararı bulunur mu nasıl bir yol izlenmeli. Detaylı temizlikçi bulundugum şehirde yok bulduklarımda aracı kaldırıp temizleme işleri yapmıyorlar
Teşekkürler
Bedelli askerlikte sınav izni veya erteletme
Merhaba.
Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur Kpss iptal oldu ve yeni sınav 18 Eylül pazar gününde yapılacak.
Askere 18 ağustos sevk tarihinde gidicem. Tam olarak hangi tarihte bitecek ?
Askerliği erteletme şansım var mı eğer yoksa kpss tarihinden önce iki üç gün sınav izni alabiliyor muyum ?
Bir de bilgisi olan arkadaşlar varsa orda ders çalışma imkanı nasıldır ?
Teşekkürler
Aile hekimliği raporu e-devlete yansımadı
Bedelli askerlik başvuru sürecinde aile hekiminde gerekli şeyleri yaptıktan sonra elverişlidir kağıdını aldım ama e devlette hala aile hekimine gitmeniz gerekiyor yazıyor.
Yoklama başvurusu önce mi yapılmalı
Merhabalar. Bedelli askerlik yapmayı düşünen birisi yoklama başvurusunu(aile hekimi raporu vs işini) önceden yaptırması mı gerekiyor yoksa bedelli başvurusunu yaptıktan sonra da oluyor mu ? Teşekkürler
Bedelli hakkında minik bir soru
Merhabalar ,
Tecilim 18.06.2021 de sonra eriyor ve bedelli askerlik yapmak istiyorum. Ücreti ise şubat mart gibi ancak toparlayabiliyorum. Seneye mart gibi başvurmayı dusunuyorum. Son kayıt tarihi 30 haziran oluyor genellikle. Anladıgım kadarıyla benim tecil tarihine kadar başvurumu tamamlayıp ücreti yatırmam gerekiyor son basvuru tarihinin 30 haziran olması ve hakkımın yanma ihtimali bulunmuyor değil mi ? Diğer merak ettiğim konu 2021 de başvurdugum taktirde çıkarsa askere ne zaman gidebilicem ?
Teşekkür ederim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.974 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bedelli Askerlik, Askerlik ve Yedek Subay adayları