umarim dogru yere dogru sekilde yaziyorumdur sorunumu. degilsem lutfen soyleyin gerektigi yere tasiyayim.
merhaba herkese,
laptopa kulakligimi takiyorum ama müzik sesi gelmiyor kulaklıktan. back vokal veya enstruman sesi falan geliyor sadece. bir podcast falan dinledigimde de ses baya az. manuel bir cozum buldum. kulakligin mikrofon tusuna basinca her sey normale donuyor. ama artik online dersler falan zor olacak boyle. bir ayari vardir eminim. bir ara duzeltmistim ama bulamiyorum tekrar.
ilk kullandigim gunden beri bu sekilde.
evet kulaklik telefonda vs. gayet muntazam calisiyor.
bir yol gosterirseniz cok sevinirim.
müzik sesini çalamayan kulaklık problemi
umarim dogru yere dogru sekilde yaziyorumdur sorunumu. degilsem lutfen soyleyin gerektigi yere tasiyayim.
merhaba herkese,
laptopa kulakligimi takiyorum ama müzik sesi gelmiyor kulaklıktan. back vokal veya enstruman sesi falan geliyor sadece. bir podcast falan dinledigimde de ses baya az. manuel bir cozum buldum. kulakligin mikrofon tusuna basinca her sey normale donuyor. ama artik online dersler falan zor olacak boyle. bir ayari vardir eminim. bir ara duzeltmistim ama bulamiyorum tekrar.
ilk kullandigim gunden beri bu sekilde.
evet kulaklik telefonda vs. gayet muntazam calisiyor.
bir yol gosterirseniz cok sevinirim.
google chrome'da görünüm ayarı
merhaba, google chrome'da temayı değiştirsem de -ekran görüntüsünde de yer alan- sekmelerin arkasındaki sarı renk hep kalıyor. tema uzantısı eklemeden bu sarılığı nasıl kaldırabilirim. kendim sarı yapmıştım ama ne denesem eski haline getiremedim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 663 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları