İntel fan ayağı kırıldı!
Arkadaşlar fanın beyaz yeri kırıldı internette satılıyor ama 10tl olan ürüne 12 tl kargo alıyorlar bu parçayı uygun fiyata nerde bulabilirim yada oraya vida atsam sorun olurmu!
500tl bütçe sistem toplama
Merhaba arkadaşlar daha önceden yüksek fiyat ta sistem toplamıştım bazı nedenler yüzünden satmak zorunda kaldım şimdi düşük bütçe pc toplamak istiyorum bana önerebileceğiniz en iyi sistem hangisi olur elimde ssd güç kaynağı var sadece 4 bileşen lazım kasada hazır
Silinebilir
😁
Dolandırıcı vatan bilgisayar
Vatan bilgisayar tarafından dolandırıldım kartım bozuk diye aldılar paramı da iade ettiler ama kartımın fiyatı yükselmişti ama sonradan kontrol edeyim dedim ne göreyim garanti devam ediyor meğer bozuk değilmiş aradan baya zaman geçti sistemden düşmesi gerekmiyor mu bu şerefsizler yüzünden sistemi elden çıkardım kredi ile almıştım mağdur ettiler beni firmaya dava açmayı düşündüm ama başıma bela olurlar diye vazgeçtim zaten parada yok aq 😀😀 şimdi elimde eski agp ekran ddr ram var bunlar ile sistem yapmaya çalışıyorum anakart işlemcim eksik beni bu duruma düşüren firmanın Allah belasını versin artık güvenip sıfır kasada toplamak gelmiyor içimden bir başka sorunda aldığım kartın daha önceden garantisi başlamış ben bu şerefsizler yüzünden şuan 6 7 aydır bilgisayar kullanmıyorum zaten piskolojik rahatsızlığım var birazda olsa kafamı dağıtıyordum
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.059 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Firmalar ile Yaşanan Sorunlar