Photosop'dan dosyalara erişemiyorum
Selamalar. Macbook bilgisayarım var crackli photoshop kurdum 2-3 kere farklı farklı denedim. Batch özelliğini kullanacağım ama Klasör seçme alanında dosyalara erişim sağlayamıyorum. Sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mıdın? Şöylede bi durum var mesela "aa" klasörünün sağ alt kısmında bi ikon var, indirme ikonu gibi bir şey, çözemedim. Aynı şekilde "aç" dediğimde de bazı dosyalara erişim sağlayamıyorum. Adobe Illustrator da hiçbir sikinti yaşamıyorum bu konu ile alakalı.
windows laptopu macbookun 2. ekranı olarak kullanabilir miyim?
Eski bir lenovo laptopum var ve bunu macbooka bağlayıp macbookun 2. ekranı yapmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse ne tür kablolara ihtiyacım var_
Bu araç perte çıkar mı?
kuzenim bu araca çarpmış araç bmw 5 serisi 2013.
kendisine sürekli airbag patlamış perte çıkar vs diyolarmış bana öyle çok bişey yok gibi geldi ama çokta firkrim yok sormak istedim. Kazadan sonra tutanak tutmuşlar numaralarını almışlar adam arabaya binip gitmiş. Ne diyorsunuz. Bide iyi bi ustada yaptırsan parça işçilik ortalama ne tutar fiyat
Tofaş oynanmış motor sıkıntı yaparmı? 0.6 piston.
Tofaş Doğan almayı düşünüyorum beğendiğim bir araç var ama motoru oynanmış . açıkçası motordan pek anlamam araçta
MOTOR EXTRALARI
*296 DERECELİ EKZANTRIK
*AYARLI KASNAK
*AYARLI KARBİRATOR
*06 PİSTON
*51 Lik DÜZ BARO
*4 Lu KROM HEADERS
bunlar yapılmış alsam ilerde sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?
1.6 tempra motora yapılmış
bu yapılanlar arabaya ne kadar fazladan güç sağlar ve yakıtı çok etkiler mi ?
şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.704 (Bu ay: 184)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası