üniversite zorluk?
Arkadaşlar öncelikle merhaba, şuanda Uludağ üniversitesin'de makine bölümünde okumaktayım ancak bi sorunum var dersler aşırı aşırı derecede zor yani anlamadım sanki yönetmenlikten emir alınmış ne kadar zor sorabiliyosanız sorun denmiş gibi, kafamda dgs ile mühendisiliğe geçis vardı ama yattı sanırım ilginç olan şu ki Aynı bölümü okuyan 2 lise arkadaşıma sordum birisi tekirdağ üniversitesinde makine, diğeri sakarya da makine okuyor ve 2'si de bana dersler çok kolay 90'dan aşağı notum yok dediler full geziyoz şeklinde felan konuştular şimdi asıl sorum şu sizce üniversitemi değiştirmeliyim? Lütfen bi akıl verin bana
Kulaklık önerisi Acil!!!
ARKADAŞLAR SELAM, EKİPMANLARIMI YENİLİYORUM HERŞEY TAMAM TEK KULAKLIK KALDI MAX BÜTÇEM 200 TL, SADECE KULAK AĞRITMASIN, BİDE 7.1 OLSUN YETER ÖNERİNİZ VARMI? RGB FELAN ÖNEMLİ DEĞİL DEDİĞİM GİBİ TEK KRİTER UZUN KULLANIMDA KULAK AĞRITMASIN
Monitör de veya HDMİ kablosunda sıkıntı
Arkadaşlar pc de sıkıntı yokta sanırım kabloda bi sıkıntı var videoda çok daha iyi anlıcaksınız sorun nedir veya çözüm?
Arabada çatlak
Arkadaşlar maalesef ki aracı park ederken bir fidana çarptım araçta çatlak oluştu arabadan çok anlamadığım için soruyorum napmalıyım çatlak arka sol farın altında lütfen yardım ediniz
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.157 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası