GPU görüntü vermiyor.
Bilgisayar değiştirdiğim için eski bilgisayarımı uzun süre açmadım. Eski bilgisayarımdan verilerimi almak istediğimde açma tuşuna basar basmaz çok hafif hareketlenip kendini kapıyordu. Bilgisayarcı psu arızası olduğunu söyledi. Biraz zaman geçtikten sonra ben bilgisayarın arızalı olduğunu unutup tekrar açmayı denedim ve bu sefer çalışmaya başladı. Fakat bir sorun var. ekran kartına görüntü gelmiyor. Bilgisayarı kapatıp elimdeki kötü bir ekran kartını daha 2. Slota taktım. Bilgisayarı açtığımda arızalı kartımı aygıt yöneticisinde görebiliyordum. Fakat test programlarında temp 0, mhz 0... bu şekilde gösteriyordu. Kart'a bios attım yine de bir işe yaramadı. Bios pilini söktüm, anakarta bios güncellemesi yaptım bunlar da işe yaramadı.
Sistem:
Xeon X3470,
8gb çift slot ram,
Asus p7p55 lx
Rx560
500w hadron psu
Yatan sistemin açılmaması
|
Büyük dosyalarda metin araması nasıl yapılır?
Elimde 5-6 gb boyutunda bir txt dosyası var. Satır satır tamamen farklı içerikler var. id ataması yapıp ordan çağıramam. Kullanım amacıma uygun olmaz. Daha 100.000 satırı okurken bilgisayar sapıtıyor. 1 gbps ssd + 16 gb ddr4 3200 mhz ram var. istediğim şey bu dosyanın içinde hızlı bir şekilde arama yapabilmek. Bir arama yapmak bazen dakikaları alıyor. Böyle hızlı bir şekilde arama yapmak için bir program, dosya uzantısı vb. var mı? Örneğin şunu yapabilirim. ilk üç dört harfine göre dosyalara ayırıp bölümler içinde arama yaptırabilirim. Bunu daha kolay hale getirecek bir program var mı?
Anakartta ram slotu değiştirmek.
Ram algılamama sorunu
|
Diz üstü bilgisayardan. ötme sesi geliyor.
|
Overclock destekleyecek p55 anakart
|
pegatron ıpmıp rev 1.02 anakartta overclock
|
320w psu ya 6 pin ekran kartı takmak zarar verirmi
|
Oyun sunucusu için Kaç gb ram olmalıdır
|
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.915 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 86 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware