Klavye mouse çalışmıyor!!
Arkadaşlar merhaba, laptop kullanıcısıyım ve şöyle bir sorunum var; harici olarak klavye ve mouse kullanıyorum (usb bağlantılı) bazen kendi kendine mouse ve klavye çalışmayı durduruyor, mouse veya klavyeye her bastığımda usb bağlanma sesi geliyor yani sanki usb takıp çıkarmış gibi bir durum oluyor ve çalışmıyor. Laptopu yeniden başlatınca sorun çözülüyor ancak kapatmadan bu sorunu çözebilir miyim merak ediyorum. Bazen online oyun oynadığım sıralarda oluyor ve kapatıp açmak sıkıntılı oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor yardım!
Merhaba arkadaşlar benim yıllardır bir sorunum var. Anlatıyorum; Laptopuma kablolu bağlantı takıyorum tarayıcılarda geziniyorum herhangi bir sorun olmuyor. Ancak büyük indirmelerde(yüksek mb,gb) ve özellikle online oyunlarda sıklıkla kopma oluyor. Şöyle bağlantı gidiyor ve sorun gider yaptığımda "varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor" hatasını düzelttiğini görüyorum. İnternette bu hata ile ilgili bir sürü şeyi denedim ama sonuçlar hep aynı, sorunum devam ediyor. Wi-Fi bağlantısı kullandığım nadir durumlarda ise "internet yok" geliyor ve bağdaştırıcıyı sıfırlayıp yeniliyor. Umarım derdimi iyi anlatabilmişimdir ve yardımcı olabilecek birileri çıkar. Özellikle ilk anlattığım şeyin çözümü varsa yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler hayırlı günler..
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 368 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware