Cihazım bilgisayara bağlanmıyor
|
Windows 10 u Raid olarak nasıl kurulur.
Elinde iki adet 64GB SSD var ve ikisini Raid olarak kullanmak istiyorum, mümkün olduğunu biliyorum ama nasıl yapılır onu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
USB sata ya takma
Bilgisayarımda ikinci bir harddisk yok benimde aklıma flashı satadan takabilirmiyim diye bir soru geldi mümkünse cevabınızı almak isterim.
Flashım 128GB 3.0
Ekran kartını görmüyor
Windows To GO üzerinden çalıştığı için fazla yer harcamasını istemiyorum 32GB flash bellek zaten 28GB gözüküyor 24GB sini windows kullanıyor o yüzden en fazla 3GB yer harcamamalı, ekran kartlarım AMD Radeon R7 M440 ikincisini bilmiyorum, aygıt yöneticisinden olmuyor 'INF stili istenenden farklı' diyor bilen varsa minnettar olurum.
Yazım yanlışı yaptıysam affınıza sığınırım.
ReadyBoost etkinleştirme
|
Windows to go
|
USB veya hafıza kartını telefondan boot etme
Elimde Ubuntu'nun önyüklenebilir USB si var, tak çalıştır masaüstü karşıma geliyor kurtarma olarak değil ben bunu OTG yardımı ile telefonumda BOOT edebilir miyim gerekirse hafıza kartı da olabilir yapılabilirmi. Şimdiden teşekkürler.
2 farklı USB flash sürücüsünü birleştirme
|
2 flash belleği birleştirme
2 farklı disk sürücüsünü birleştirmek istiyorum, iki farklı bölüm değil 2 farklı sürücüyü birleştirmek istiyorum. Yenisini al diycekseniz hiç yazmayın. Şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.655 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware