oyun içi rx580 ısınıyor
merhaba dostlar yakın zamanda 2. el asus rog strix rx580 8gb kullanmaya başladım ve bir süre sonra oyunlara girdiğim anda 50-60 derecelere çıkıyor. fan hızı ayarlarını ayarlamazsam ısınıp kapanıyor ve açtığımda 75 dereceyi görüyorum. mesela metro last light redux oynarken stabil 60 derece de oynuyorum ama fan hızı %80 de çalışıyor. eğer oyuna alt+tab atarsam anında 40 dereceye iniyor. arada 1 saniye var. oyunda 60 alt+tab 40 derece. termal macununu daha yeni değiştirdim. nedendir bir bilgisi olan var mı ?
BİLGİSAYAR DONUYOR
dostlar merhabalar bilgisayarda hiç bir sıkıntı yokken format attım yavaşlık var diye ondan sonra bilgisayar oyun oynarken komple ekran bembeyaz oluyor ve hiç bir şey yapamıyorum yalnızca kasadan restart atıp düzeltebiliyorum.
bir daha format attım ama sıkıntı hala devam ediyor. sadece 1 oyunda yapmıyor bir kaç oyunda yapıyor bunu. oyun oynarken de hiç bir donma veya drop olmuyor. windowsun kurulu olduğu ssd sağlığı ve performansı çok iyi ama oyunların vs kurulu olduğu hddnin sağlığı %78. sorun nerede olabilir ve nasıl bir yol izlemem gerekiyor? sistemim aşşağıda yazıyor.
Rx 580 8 gb
i7 4770
8 gb ram
msi z97 gaming 7 anakart
500w power supply
steelseries arctis 1 BİM
Bime 13 ocak 2021 günü bir kaç oyuncu ekipmanı geliyor ve bu listede fiyatıyla göze batan ürün artics 1 oluyor. Bir kaç kişiden kulaklığın çok güzel olduğuna dair bir kaç kişiden de çok kötü olduğuna dair yorumlar aldım. Kullanan tecrübe eden birileri var mıdır acaba? PUBG CS Valorant WAR Zone gibi oyunlarda ses kasma konusunda performansı nasıldır? Rahatlığı konusunda bir şüphem yok ama yine de sormakta yarar var. Rahatlığı ağırlığı kulağa baskısı nasıldır? Kullanan arkadaşlardan yorumları alabilirsem çok tatlı olur. Teşekkürler..
https://www.aktuel-katalogu.com/bim-13-ocak-2021-aktuel-katalogu.html#google_vignette
Büyük kafalar için rahat oyuncu kulaklığı
Dostlar normalde cooler master mh 530 kullanıyorum ama 1-2 saat kullanımı sonunda kafamı ağrıtıyor kulaklarıma baskı yapıyor ve acıtmaya başlıyor aynı zamanda da ağır bir kulaklık. Yaklaşık max 500-600 tl civarı bir bütçem var. Bana hafif, ses kalitesi güzel, mikrofon kalitesi güzel bir f/p kulaklığı gerekiyor. Kafamın bir tık büyük olduğunu da göze almanızı istiyorum :D
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: bilgisayar
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.351 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware