kürek kemiğimi çıkarabiliyorum
|
Scp Containment Breach Nasıl?
Başlıktada gördüğünüz gibi oynayanlar varmı varsa nasıl bende indirmek istiyorum galiba https://www.scpcbgame.com bu siteden indiriliyor siteye nedense içim pek ısınmadı güvenilirmi bi sıkıntı çıkarmı ? cevaplayan herkese teşekkürler
Dying light vac ban yedirtirmi
Merhaba öncelikle ben dying lightta cheat engine den hile yapmıştım ama sonra korktuğum için oyunuda save yide sildim sonra oyunu yeniden yükledim be the zombiede online moda girdim ama ben hileyi ana hikayede yapmıştım şimdi ban yeme ihtimalim varmıdır
Dying light Harran Hapishanesi
Öncelikle merhaba ben dying light konusunda yardım istiyorum oyunu bitirdim harran hapishanesi diye bir görev çıktı yaptım bitince hala sağ tarafda duruyor hapishaneye giriş yap yazıyordu galiba pek hatırlamıyorum sağda gözükmesi sorun değilde varoşlardan mesela diğer map e geçince oyundan fln çıkınca tekrar girince hapishaneye atıyor bunu bi çözümü varmı ben hapishaneye gitmek istemiyorum
Mousem Kendi Kendine tıklıyor
Mousem kendi kendine tıklıyor virüs olmadığına eminim çünkü başka mouse ile denedim olmadı Trust X ray GXT 138 kullanıyorum tahminime göre kabloda sıkıntı var ama yanlışsam düzeltin ve bu mouseyi nerde tamir ettirebilirim garantiye nasıl yollıyacağımı bilmiyorum trust ın garanti sistemini pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.408 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun