Merhabalar arkadaşlar. Ben geçen sümbül soğanı ekmiştim fakat biraz büyüyüp yaprak çıkardıktan sonra soldu. Daha sonra onu topraktan çıkarırken köküne bağlı birşey fark ettim. Değişik yapraklı bir bitkiye benziyordu. Sizce bunu toprağa eksem yeni bir sümbül çıkar mı? Tohuma da benziyor çünkü. Lütfen bunun ne olduğu hakkında yardım edin. İşte resmi:
mp4 ile tetris oynamak
arkadaşlar benim bir sorunum var mp4 ümün kullanım kılavuzunda oyun oynana bilir yazıyor ama içinde oyun yok hangi formatta oyun atmam lazım bilmiyorum bu arada mp4üm sd kart ile çalışıyor menüde müzik, video, radyo, fotoğraf, kayıt, e-kitap, ses files, araç, setler var oyunlar yok araç üzerinde tetris işareti var setlerde ayarlar hangi doysayı atıp nereden açmam lazım nes dosyalrını görmüyor
Arkadaşlar merhaba benim bir arduino unom var ama bluetooth modülüm yok.Bende istiyorum ki arduino yu kablo ile bilgisayara bağlasam sonra da bilgisayarı bluetooth ile telefona bağlasam arduino unoyu telefondan kontrol edebilir miyim
Arduino uno servo motor durmuyor
Arkadaşlar bir hafta önce arduino sg90 servo motor aldım.Sorun şu.İlk aldığımda biraz baktım gayet iyi çalışıyordu.şimdi bir bir kod yazayım dedim arduino uno ya taktığım anda dönmeye başladı.Durmuyor kodları algılamıyor kabloyu çıkardım tekrar taktım tekrar dönmeye başladı.Ne yapabilirim.
Arduino uno servo motor durmuyor
Arkadaşlar bir hafta önce arduino sg90 servo motor aldım.Sorun şu.İlk aldığımda biraz baktım gayet iyi çalışıyordu.şimdi bir bir kod yazayım dedim arduino uno ya taktığım anda dönmeye başladı.Durmuyor kodları algılamıyor kabloyu çıkardım tekrar taktım tekrar dönmeye başladı.Ne yapabilirim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.953 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Arduino