Ekşi Sözlük Reklam ve Backlink Hizmeti Verebilirim
Çalışma Nasıl Olacak?
Satın aldığınız pakete göre belirlediğiniz anahtar kelimelerin de içerisinde yer aldığı entry girişi yapılır. Reklam yapıldığı bariz belli olmaması, içeriğin silinmemesi gitmemesi için entry içeriği ekşisözlük kurallarına uygun olarak benim tarafımdan oluşturulur. En son siz içeriğe onay verirseniz entry paylaşımı yapılır. Ücret ödendikten sonra birlikte entry içeriğini düzenleyebilmemiz için iletişime geçebilirsiniz. Web sitenizin veya ürününüzün ekşisözlük'te başlığı bulunmuyorsa başlık açılma imkanının da bulunduğu paketi tercih ediniz. Yazılan entry sonradan düzenlenemez. Silinen entryler, yazılan hesap banlanmış olacağı için tekrar girilemez. Entry silinmesi ve hesabın banlanması durumunda para iadesi veya telafi içerik girişi yapılamaz. Aldığınız paket eğer linkli bir paketse, oluşturulan entry içerisinde uygun kelimeye sitenizin link'i bırakılarak backlink oluşturulur. Bu sayede hem backlink sağlanmış olacak hem de firmanızın, ürününüzün veya sitenizin Türkiye'nin en çok üyeye sahip sözlüğü olan ekşisözlükte reklam çalışması yapılacaktır. Bu sayede tanınırlığınız artacak, google sıralamanız yükselecek ve ziyaretçi sayınızda artış olacaktır.
Yapılan Reklam Çalışmasının Silinmemesi İçin Ne Yapıyoruz?
Bunun için hazırlanan entry ve linklerinizi mümkün olduğu kadar reklam gibi göstermemeye çalışıyoruz. Tarafsız bir kullanıcı deneyimi gibi sunup site kurallarına uygun şekilde içerik girişini sağlıyoruz. 1 adetten fazla entry siparişi bulunduğunuz durumlarda, farklı hesaplardan yazılan entryler arasında zaman bırakıyor, farklı ip adresleri ve cihazlar kullanıyoruz. Talep ettiğiniz anahtar kelimelere entrylerde yer vererek reklam çalışmanızı yapıyoruz. Entry’lerin silinme riski her zaman bulunmaktadır. Olabilecek silinme durumunda yazar hesabı da kapatılacağı için hiç bir şekilde geri ücret ve telafisi yapılamaz. Oluşan bu sorunlardan dolayı entry düzenleme, tekrar yazılma işlemleri yapılamaz.
Hazırladığım Entry'nin Yazılmasını İstiyorum.
Böyle bir durumda entry'i beraber kontrol edebiliriz. Bariz bir reklam çalışması olduğu belli olmayan entry'i yayınlayabiliriz. Ama yine de ekşisözlük kurallarına uygun olarak düzenlemeden geçirmemiz gerekiyor.
Toplu Siparişte Bulunmak İstiyorum.
5'den daha fazla hesaptan entry girişi ve backlink çalışması talebiniz olması durumunda lütfen fiyat ve stok durumu için iletişime geçin.
Ödeme Yöntemi Nasıl?
IBAN'a havale yöntemiyle ödeme yapabilirsiniz.
2016 Yılı Elektronik Ürünleri Fiyatları
Merhabalar, konu muhtemelen yanlış yere açıldı. Taşıyarak yardımcı olursanız çok sevinirim nereye açacağımı bilemedim.
Arkadaşlar 5 Yılda değişen ürün fiyatları ve ekonomik krizin faturasını çıkarmak üzere 2016 yılı ile 2021 arasındaki ürünlerin fiyat değişimlerini ve alım gücünü inceleyen bir yazı hazırlıyorum. Ve bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Özellikle 2016 yılına ait elektronik ürün satın aldıysanız, bunların marka, model, fiyat bilgilerini varsa fişleriyle beraber paylaşabilir misiniz? Beyaz eşya, bilgisayar, telefon, elektrik süpürgesi her şey olabilir. Aynı şekilde araba ve motor fiyatları için de konu açtım oradan da hatırladıklarınızı paylaşabilirseniz çok yardımcı olursunuz. Teşekkür ederim şimdiden.
2016 Yılı Araç Fiyatları
Merhabalar, 5 yıllık krizin faturasını tespit etmek için kapsamlı bir çalışma yapıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var.
2016 Yılındaki araba ve motorların fiyatlarını bulmaya çalışıyorum. Aranızda 2016 Yılında satın almış olan varsa yardımcı olabilir mi? Tam marka model ve fiyat bilgisi gerekli.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ek olarak market alışverişi ve elektronik ürünler için de yardımınıza ihtiyacım var. O bölümlere de konu açacağım. Özellikle o zamanlardan kalma elinizde fişler bulunuyorsa çok yardımı dokunur.
Bir oyun vardı, bulamıyorum
Merhabalar, aklımda yaklaşık 3 aydır bir oyun var onu bulmak var. Hatta 2 tane. Yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yiyeceğim. İkiside eski ve online oyundu. En az neredeyse 10 yıl önce oynadığım oyunlar bunu söylemem gerekiyor. Baya zor bulmak.
Oyun 1:
Şimdi bu oyunun adını tam hatırlamıyorum ama blade& ya da knife&bilmemne tarzı olabilir. Uzakdoğu oyunu gibi bir şeydi. Online oynanıyordu. 5v5 Gibi savaşıyorduk galiba. Karakterler silah kullanıyordu, ama Q tuşu ile galiba kılıç çıkarıyordu yandan. Ve bu kılıçla duvarlardan zıplayabiliyoduk atlayabiliyorduk değişik bi combosu vardı. Atıyorum adamlarla silahla uzaktan kapışıyoruz, dodge için veya sabit durmamak için sürekli Q tuşu ile duvarlardan kılıç yardımıyla zıplayıp ateş ediyorduk falan karışık bir oyundu baya da zordu hatta.
Oyun2:
Bu oyunda yine 10 yıllık falandır en az. 5v5 oynanıyodu yanlış hatırlamıyorsam. Görsel kalitesi daha iyiydi. 2 takımı mapin 2 farklı yerine koyuyorlardı. Ve koşup ortada bi kapsül gibi bir şey var onu alıp kendi bölgene getirerek sayı yapmaya çalışıyodun. Onu alıp kendi bölgene koşarken ölürsen tekrar ortaya gidiyodu o kapsül. 10 kişi bunu kovalıyodu bu şekilde sayı yapıp kazanmaya çalışıyoduk. Hatta mapleri vardı ve bi mapte köprüler falan vardı ortada otobüsün içinde duruyordu bu kapsül ordan gidip almaya çalışıyoduk.
edit: 2. oyunu buldum, belki ilerde lazım olan biri çıkar diye yazmak istedim. s4 League oyunun adı. İlk oyunu hala bulamadım :D
edit2: 1. oyunun adı Gunz Duel
Hatırlayanlar yardımcı olursa çok sevinirim, çıldırmak üzereyim aylardır bulamadım :D
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.479 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Link ve Banner Değişimleri