Arkadaşlar geçen gün akşam youtube da video izlerken klavyede ışık modu değiştirdim üstünde olmayan bi ışık moduna geçti derken dondu öyle çalışmadı klavyeyi kasaya sök tak yaptım hop gitti bidaha da gelmedi iş yerindeki laptopa bağladım yine yok evde pc ye başka klavye bağlanıyor. Yani klavye GG olmuş kısaca sizce çok mu dandik yoksa gerçekten ben mi bozdum nolmuş olabilir ki daha klavye iade değişim süresi dolmamıştı yani hemen değişim talep ettim ama şimdiki aklım olsa iade ederdim gider yenisini alırdım apex 7 felan sizce mantıklı mı bu klavye değişimden gelirse satıyım mı kullanıyım mı ne diyorsunuz
rx 6600 vs rx 5700xt vs rx 580
Selam dostlar hazır pc sistem almayı düşünüyorum ve bu 3 ekran kartı öne çıkıyor öyle hard core oyuncu değilim sürekli valorant cs go oynarım ama arada da haftada 1 falan belki 2 haftada 1 god of war olsun rdr2 olsun spiderman serileri olsun (yeni çıkanlar) oynarım. Şimdi 6 hazır sistem arasında kaldım sizce en uygunu en makulu hangisidir yardımcı olabilir misiniz ? vatandaki rx6600 lü sistemi bugün alabilirm gidip mağazadan diğerleri internetten sipariş vermem gerekiyor. İnternetten de sipariş vermeye korkuyorum açıkçası hani yolda belde bişey gelir başlarına diye sonuçta hepsi elektronik komponent içeren kartlar bunlar öyle darbeye sarsıntıya dayanıklı şeyler değiller. Siz ne düşünüyorsunuz hangisi f/p cevaplarınızı bekliyorum. bütçem maximum son noktada 18.900
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 229 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware