Merhaba i3 2100 işlemcisine asus nvidia geoforce gt 520 slient 2 gb 64 bit yakışırmı nasık olur uiyi güzel olur mu oyunlarda performans çıkartırmı bunları masaüstü pcye düşünüyorum alacağım parçalar sizce kasaya soğutucuya ekran kartına fln uyumlu olur mu? 1 kişi uyumlu dese alıcam cevap verilmese almıcam parçalar;
Bilgisayar Çalışıyor - Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da - 923432379 kasa
Asus NVİDİA Geforce GT 520 Silent 2 GB 64 bit - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 904201927 ekran kartı
Hadron H837Q klavye+mouse - Mouse & Klavye Seti ilanları sahibinden.com'da - 933832575 klv
Casper 18.5 geniş LED monitör vga dvi - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 934410119 parçalar kasanın sağutucusuna flln uyumlu olurmu lütfen acill cevap
just cause 2 tam ekran olmuyor acill yardım!!!
merhaba forumda yeniyim şimdi ben yeni bir pc aldım duo t7300 atı hd 2600 işte indirdim just cause 2 yi ama ne yapsam tam ekran olmuyo ayarlardan tam ekranı şeçiyom oluyor ama yanlarında siyah şeyler var yani fullscren oynayamıyom alt + enter i ne varsa denedim olmadı yardımlarınızıı bekliyorum dostalr lütfen
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 688 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware