Müzik prodüksiyon için sistem tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar , müzik prodüksiyonu için bir pc toplamak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Merkezi Yatay Geçiş ile Eski Üniversitene Dönmek
Arkadaşlar merhaba 2014 girişliyim. İstanbul Şehir Üniversitesine yerleştim ilk senemde . Sonrasında merkezi puan ile yatay geçiş yaptım bir vakıf üniversitesine şu an son sınıftayım. Sorum şu sanırım merkezi yatay geçiş ile ilk yerleştiğim bölüme geri dönebiliyorum. Ama İstanbul Şehir Üniversitesi kapatıldığı için marmara Üniversitesine devredildi. Marmara Üniversitesine merkezi yatay geçiş yapabiliyor muyum ? Bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?
Aklıma takılan bazı sorular var
Merhaba arkadaşlar , hiphop/rap müzikle uğraşıyorum yaklaşık 6-7 senedir ve bir home studio kurmak istiyorum. Ancak aklıma takılan bazı sorular var çok acemice olacak biliyorum ama , mesela prof stüdyolarda ki analog rack üniteleri örn ( mic preamp , compressor, equalizer vs ) bunlara neden ihtiyaç duyuluyor yani zaten bunların hepsi sanal ortamlarda plugin ve vst şeklinde mevcut değil mi ? Bunun dışında bir ses kartı almak istiyorum ve şu an aklımda ua apollo twin duo var. Ama ilerde bir rack ünitesi yaparsam bu ses kartı yeterli olur mu ?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 554 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware