Ev Sahibi Çıkarmak İstiyor!
Merhaba;
3. yılımdayım 4.yılıma gidiyorum oturduğum dairede. Kiralarımı düzenli ödedim her daim. Evinede en ufak verilen bir zararım olmadı.
Madem ev alamıyoruz. Oturduğumuz alan biraz düzelsin diye ankestre ocak ve fırın aldık. takmak için ufak tadilat gerekiyor. Yapabilir miyim diye aradım.
Sonra biz şok: evden çıkmanızı istiyorum. Ben geleceğim. Kendi evi yan mahallede yürüyerek 10 dk. Gerekçesi şuymuş 2 katlı evleri var abisiyle anlaşamıyormuş. Kentsel dönüşüme evi verip daire alacaklarmış. Kendilerine ait 2 katlı müstakil ev var kesinlikle gece kondu vs değil.
gittim evi gördüm bahçe dar müthayit girse tek daire den bina dikmez zararına olur ada olarak alması lazım. Böyle de bir durum yok bölgede.
Allahın sopası yok sonradan haber geldi. Böyle birşey yokmuş kendileri çıkarmak için bahane üretmişler g.tlerinden.
Ben şunu da dedim konu paraysa oturup konuşalım orta yol buluruz yok diyor. Ev sahibi standart 4kp seçmen kafası nato mermer nato kafa. Allah Muhammed lafı ağzından düşmez ama yok anlamıyor. Ne kadar geç çıkarsam o kadar iyidir. süreç nasıl işler ne kadar daha kalabilirim ?
ihtarname de 3 gün önce geldi. yukarıda ki sebeplerden dolayı ev ihtiyacı vardır yazılı. Ama yukarıda bir neden yok.
2.el 10.000₺ kadar Monster Tavsiye
|
Philips 50PUS6272/12 Görüntü Sorunu Hakkında (Destek Talebi)
Merhaba;
Philips 50PUS6272/12 TV'm var. Garantisi yeni bitti. Ekranda duman bulutu gibi birşey var. Önce paralel bir çizgi şeklinde oldu şimdi soldan aşağıya doğru da artmaya başladı. Bu sorun nedir? Ölü pixel mi ? Patlak led dizgisi mi vardır?
Onarımı nasıl yapılır tahmini ne kadar tutar bilgilerinizi rica ederim dostlar. Fotoğraflar aşağıdaki gibidir.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.063 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı