Merhaba arkadaşlar, yakın bir arkadaşım YKS için kendine bir tane Raunt yayınlı Ayt Biyoloji kitabı aldı. Ama alırken maalesef içinde cevap anahtarı olduğunu bilmiyormuş ve cevap anahtarlarının sadece 5 bin TL'lik üyelikle olduğundan da haberi yokmuş. Şuan boşuna almış gibi oldu soru bankasını. Acaba ücretsiz bir şekilde herhangi bir yerden bulabilir mi ? Bence aşırı saçma bir sistem yapmışlar. O kadar para veriyorsun ve tam hizmet bile alamıyorsun daha fazla para koparmak için böyle şeyler yapmaları... Tamam arkadaşımın da bilinçsizce alması hatalıydı ama yine de mağdur olan biz olduk. Eğer ki gerçekten yardımcı olabilirseniz çok seviniriz. :((eği
Arkadaşlar benim bir arkdaşım Geforce Now da sorun yaşıyor. Herhangi bir oyuna girdiği zaman Hesap girme yerinde (Steam,Epic games vb) Hesabını giriyor ama daha giriş butonuna basmadan ekran bozuluyor ve ekranda her şey gidip geliyor (Yazılar vb) Giriş yapamayıp oyuna giremiyor. Sistemi kaldırıyor (4 gb Ram / Çok iyi interneti var 35 Mbps gibi bir hız / 2.4 Ghz işlemciydi galiba) Neyse ama böyle sorun yaşıyor işte. Başka bir forum sayfasında daha yazdım bir arkadaş Geforce Now CHROMEBOOK sürümünü de denedik ama onda da sıkıntı yaşadık. Oyunlar baya donuyor ve çok lag vardı. O yüzden eğer bir bilginiz varsa bize yardım edebilir misiniz lütfen ? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 475 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun