1 yılda sıfırdan tyt bitermi?
12. sinifa kadar dersleri takmadim sinav gununun onceki haftasi sinavlara calismaktan baska hicbirseye calismadim dolayisiyla matematik temelim vs. 4 islem dışında hicbiseyim yok ve gec olsunda guc olmasin diyerekten artık calismaya bi adim atmak istiyorum. dil sinifinda okuyorum ayt yerine ydt ye giricem ingilizcem iyi derece yapacak kadar degil ama yinede biraz calismayla iyi bi net yaparim. ama iste tyt olmadan ydtnin bi anlami kalmiyo. tekrardan soylicem tyt tamamen 0 ne turkce dil bilgisi ne matematik hicbisey yok. suanlik anca din olsun sosyal olsun herkesin cozebilecegi sorulardan net cikaririm onun disi gercekten sifir en son girdigim denemeden 20 net felan yapmistim. biliyorum acilen calismaya baslamam lazim. ama sizce 1 yilda hatta 1 yilda degil 7 ay kadar kaldi sınava her neyse, cevremdeki herkes 7 ay fazla bile diyo ama hic emin olamadim burayada bi sormak istedim sizce 7 ay tyt 0 dan bitirmek icin yeterli bi suremi?
Telefon download mod da kaldı. (Odin Failed)
Samsung Galaxy J7 Core (SM-J701F) Telefona Sahibim.
Bir gün bu telefona Root atmaya çalışırken yanlışlıkla odin ayarlarından nand erase tusunu acık bırakmısım. Telefon kendi kendine kapanıp "an error has occurred while updating the device software" yazan bi ekranı açtı. Recovery moda girmeye çalışıncada aynı ekranı veriyor. Download moda girebiliyor. Download modda 6 tane yazılım denedim 2 kez farklı usb taktım, usb yi çıkarıp diğer girişe taktım ama hepsindede hata verdi. Lütfen yardım edin 3 gündür telefonu düzeltemiyorum.
Hata: Can't Open the serial(COM) port
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 402 (Bu ay: 175)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar