M2 SSD VAAD ETTİĞİ HIZI VERMİYOR NEDENDİR ?
Merhaba sistemimde 2 adet m2 ssd ye sahibim bulardan biri wd blue sn500 vaad ettiği hız 2400mb - 1700mb crystal diskmark testinde verdiği hız 2500mb - 1800mb bir de sistemimde silicon power us70 modeli var onun vaad ettiği hızlar 5000mb - 4000mb ama testlerde verdiği sonuçları aşağıya ekliyorum acaba bir sorunmu vardır varsa neyden kaynaklı olabilir ya da anakartımın desteklediği azami hız bu kadar mıdır sistemimde Asus z490v-si anakart kullanıyorum.
Disk görünmüyor
Herkese merhabalar bugün sistemime format atarak win11 e geçiş yaptım bilgisayarımda bulunan 2 adet diskten sadece biri bu bilgisayar kısmında gözüküyor diğeri gözükmüyor disk yönetimi kısmından biçimlendirip yeni birim oluşturdum ama yine de gözükmedi yardımcı olabilir misiniz ?
SSD ÖNERİSİ
herkese merhaba bu ssd yi almayı düşünüyorum fiyat olarak rakibi varmıdır önerirmisiniz ?
Driver Sorunu
İyi forumlar yeni topladığım sistemde 3 adet yüklenmemiş sürücü gözüküyor donanım kimliğinden bakarak sürücüleri indirip kurdum ama hala gitmediler sebebi nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.
Rx5700xt mi rtx3060 mı ?
|
Sistem topluyorum yardımınıza ihtiyacım var
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 40
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.682 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware