lütfen yardım edin
12.sınıfım. mf 93,5k yaptım. ceng istiyorum. sınav ilk açıklandığı zaman büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım. benden daha düşük seviyedeki insanlar bile benden iyi netler yapmıştı. mezuna kalmaya karar vermiştim. ardından biraz araştırmaya başlayınca gidebileceğim ceng'ler olduğunu öğrendim. ve bi anda mezunluktan vazgeçip tercih listesi hazırladım. gitmekte aile baskısı da var biraz. ama bi anda içime kurt düştü. çünkü neredeyse bütün arkadaşlarım, benden daha iyi yaptı çoğu, mezuna kalmaya karar verdi bende de okuyabileceğim ünilerin kalitesi üzerinde düşündüm ve açıkçası bana pek iyi gelmediler. mezun olma kararımı aileme açıklayınca tepki almadım ama içten içe istemediklerini hissettim. ayrıca mezun olursam da psikolojimin iyi olacağına inanmıyorum çünkü komşularım ve sokaktan çok ses geliyordu ve ben buna aşırı sinir oluyordum. hatta bi ara kulağıma sünger tıkayıp ders çalışmaya başlamıştım. mezun senemde ya aksi bir durum çıkarsa ya daha kötü bir sonuç elde edersem diye düşünüorum ve korkuyorum. potansiyelim var ama ben de direnecek güç var mı bilmiyorum. şimdi hala düşünüyorum acaba mezuna mı bıraksam yoksa bi yer yazıp gitsem mi?
yaman gene umut olamadı
https://www.youtube.com/post/Ugzz2cZMNVB7dD3_qZ14AaABCQ
allah nasip ederse 2022'de beraber gireceğiz inşallah
2021-2022 üniversitler online ihtimali
nedir sizce
2018den kötü gelcek diyen kisiler
2018den kötü gelcek kişiler aile sevgisi almamış sürekli aşağılanmış kisilerdir. Son yılların en baba sınavında bile böyle kötümser konuşabilenler içine kapanık asosyal kişilerdir. Bardağın yarısı boş derler. Onların hayattan beklentileri yoktur. O yüzden onları ciddiye almanızı tavsiye etmiyorum. Ytd
yığılma olacak diyenlere cevabım
yığılma olmicak
KATARLI MEVZUSU TUZAK OLABİLİR Mİ?
sınavın arifesinde böyle bir bilgi verilmesi aslında tuzak. çünkü yarın sınav var ve tıp isteyen binlerce genç var. bu haber onların morallerini düşürüp sınava daha stresli bir şekilde girmelerine sebep olacaktır. bu katarlılar dünyanın en zengin milletlerinden (kişi başına düşen milli gelir) bunların doktora ihtiyacı olsa zaten yurtdışından ithal etmezler miydi? bana saçma geliyor
hadi forumun fedaileri, amacımız bu krizi fırsata çevirmek
evet. ne yaptıysanız bu zamana kadar yaptınız. kimse 40 günde bir mucize beklememeli. oynasa oynasa en fazla 20 puan oynar şuan ki sonucunuzdan. o yüzden biraz rahat olun. bari stres yönetimi ile daha iyi yaparsanız. acı ama gerçek
farzet ki bu aşkı yaşamadık hiç..! |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.781 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 98 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet