![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Ekran kartı hatası
Arkadaşlar yaklaşık 3 4 aydır ekran kartim çalışmıyor, ve oyunlarda 2 3 kata kadar fps düşüşü var. çünkü intel işlemcinin ekran kartını kullandığım için neden çalışmıyor 3 4 aydır bilmiyorum.Laptop kullanıyorum ekran kartım gt720m ve intel i5 3230m ekran kartının driverını 3 4 kere kurmaya çalıştım ama kurulmuyor lanet olası ama gt 710m driverri kuruluyor ama sorun yine gitmiyor bu arada ekran kartimin gt 720 m olduğundan eminim. hani windonsda grafik ayarlarinda perfonrmans artırmak için uygulamayi özel olarak seçiyodunum ve düşükmü dengeli yoksa maksümummu filan ayarlar vardi yüksekte ekran kartımı görüyodun şimdilerde göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim 6 7 aya pc toplicam o zamana kadar idare etsin istiyorum. Ekran kartımın Hatası Kod: 43 bu arada o spacedek yazan ekran karti değil internet üzerinden tablet telefon vesayre bağlıyorum o olmadanda bu orun vardı ve hala var
ByNogame HATASI YARDIM
Arkadaşlar bynogame den bağış linki açtım fakat her defasında bağış linkime giren kişiyi ana ekrana atıyor sebebi ne bunun lütfen yazar mısınız ?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 345 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşlemci
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)