VirtualBox Setup Has Ended Prematurely Hatası
VirtualBox kurulumunu yapmaya çalıştığımda "VirtualBox Setup Has Ended Prematurely" hatasını alıyorum. Eski sürümleri de denedim onlarda da aynı hata. Antivirüs programı kullanmıyorum. Windows Defender'i de kapattım. Yönetici olarak çalıştırdığımda da aynı şey oluyor. Windows sürümüm 1909. Windows'u güncellerken hata alıyorum ve başka bir sürüme geçemiyorum ancak eskiden aynı sürüme kurabilmiştim VirtualBox'u. Sitelerdeki düzeltme yolları da işime yaramadı. Bildiğiniz çözüm var mı?
CS Source (Steam) Açılmıyor
Merhaba. Geçen sene Counter-Strike: Source isimli oyunu satın almıştım. İndirdim açıldı. Yaklaşık 1-2 ay önce de indirmiştim sorunsuz çalışıyordu. Ancak bugün indirdiğimde hem oyunun dosyalarından, hem Steam ekranından hem de Steam kısayolundan açmaya çalıştığımda açılış ekranı 1 saniyeden daha az süre gelip oyun kapanıyor. Oyun dosyalarını doğruladım ancak bir hata bulunmadı. CS:GO'yu açabiliyorum CS 1.6'yı da açabiliyorum ancak CS:S açılmıyor. Yardım edebilir misiniz?
Process Monitor Raporu: https://www.mediafire.com/file/3ctdt56da7h1zcv/Logfile.rar/file
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 247 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun Genel ve Diğer türler