Video Kurgu Programları
Herkese iyi akşamlarr..
Linkteki videoda kullanılan efektlerin ve kurgunun hangi programlar kullanılarak yapıldığını ve kullanılan efektlere (3 boyutlu konum efekti, noktadan çıkan çizgi efekti vs.) nasıl ulaşacağım hakkında yardımlarınıza ihtiyacım varr.
MİLLENİCOM 1 AY ÜCRETSİZ İNTERNET
|
MİLLENİCOM 1 AY ÜCRETSİZ İNTERNET
|
GM5 Plus sistem arayüz çalısmayı durdurdu hatası
sabah telefonu açtıgımda sistem arayüz durduruldu hatası aldım ekranda kutu içerisinde sadece bu yazıyor 5dk sonra fabrika verilerine sıfırlanıyor diye loading bar çıkıyor ve kendi kendine boot ekranı açıyor menude 2 sık var Factory data reset ve try again.....
Daha reset atmadım android defalarca denememe ragmen açılmadı verilerimi kurtarmak istiyorum
usb hata ayıklama açık degil yani adb üzerinden müdahale edemiyorum veri dizinine ulasıp resimleri ve bilgilerimi kurtarmam gerekiyo lütfen yardımcı olun çok zor durumdayım....
GM5 Plus sistem arayüz çalısmayı durdurdu hatası
sabah telefonu açtıgımda sistem arayüz durduruldu hatası aldım ekranda kutu içerisinde sadece bu yazıyor 5dk sonra fabrika verilerine sıfırlanıyor diye loading bar çıkıyor ve kendi kendine boot ekranı açıyor menude 2 sık var Factory data reset ve try again.....
Daha reset atmadım android defalarca denememe ragmen açılmadı verilerimi kurtarmak istiyorum
usb hata ayıklama açık degil yani adb üzerinden müdahale edemiyorum veri dizinine ulasıp resimleri ve bilgilerimi kurtarmam gerekiyo lütfen yardımcı olun çok zor durumdayım....
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.210 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar