Monitor beyaz ekran sorunu
Merhaba herkese monitorumü arkadaşa vermiştim arkadaşta monitor birden bire bozulmuş herhalde teknik servise götürmüş değmez yaptırmaya falan demiş şimdi ben monitoru açtım kurcaladım biraz ama yapamadım aranızda bu işlerden anlayan var mı fotoğrafları bırakıyorum yardımcı olur musunuz ? Bu arada ekranı laptoba bağlıyorum yani ekran kartlık durum yok
Sınav ve Askerlik Tecil Konusu Bilen Gelsin
Merhaba bu konuyu bilen arkadaşlardan yardım almak istiyorum veya bu durumu tecrübe edinen konu şu şimdi ben önlisans mezunu oldum bu sene 2 sene tecil ettirdim 10/2022 'ye kadar ben dgs sınavına girerek lisans bölüme geçmek istiyorum bu sene sınavı kazanmazsam diğer sene yani tecilin son senesi bu sınava girmeyi düşündüğümde tecil bitiş süresiyle dgs sınav tarihlerinin çok yakın olduğunu görüyorum ben sınava girip sınav sonuçlarını öğrensem bile üniversite kayıt tarihinine kadar sanırım tecilim bitiyor yada bitmiyorda olabilir ama bittiğini varsayalım böyle bir durumda sınava girip sonucu öğrenmiş olursam ve bu tarihten 1 ay gibi bir süre sonra tecilim bitirse ne yapmam gerekir yani üniversite kayıt tarihi gelmeden tecil bitiyor ama öncesinde tecilliyken sınava girebiliyorum konu hakkında tecrübesi olanlar bilgisi olanların düşüncelerini bekliyorum.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 907 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Teknik Yardım