2 yil 1 ay yatari var mi lutfen yardim
agir ceza su sekilde ben facede 2018 yilinda kredi cikartilir diye sayfa gordum karsi taraf benden kimlik ve atm karti istedi icinde para yoktu verdim adam beni dolandirmis o anda baskasini dolandiriyor parayi benim hesaba atiyo cekiyo suc bana kaliyor yeni ogrendim adami buldum 1500 tl zararini karsiladim savci benim icin 5 yil istedi sonra 2 yil ,,6 aya dustu sonra iyi niyet vs 2 yil 1 aya indi Şu an bende ayni gun itiraz ettim dun avukat savunma yazmis onu teslim ettim istinaf icin alakasi bile savci nitelikli hirsizlik yazmis bunun sonuclanmasi 1 sene 2 sene diyolar ve yatari yok diyolar ust mahkeme ya onaylar ya beratt verir veya para cezasi direk denetim diyolar ceza onaylanirsa acik ceza evine gidersin girdi cikti yaparsin ayni gun denetimli olursun diyolar avukat korkma diyo panik atak anksiyete var bende cunku ve gercekten ben yapmadim kimse demez ama ben derim yapsam bilen biri aydinlata bilir mi rica etsem herkez birsey diyo korkma diyolar sonuclanmasi 6 7 ay 1 2 sene arasi sonuc oldugu zamanda gir cik diyolar
esime soyledim sende icini rahat tut konustum dedim ya beraat veya girdi cikti ayni gun veya 1 gun dedim sonuclanmasida 6 ,,7 ay ,1 sene arasi dedim dogrumu anlamisim
avukat ya hukum geri birakilir veya beraat veya ceza onanir en kotu gir cik ayni gun diyo
ve yatari yok nie savci veriyor cezayi vurusten dolayimi vurus biterse yatari nedir
Etkin pişmanlık gösteren ve yargılama sürecindeki tutum ve davranışıyla olumlu tavır sergileyen sanık hakkında verilen ceza TCK 62 maddesi gereğince 1/6 oranında indirilerek sanığın 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA,
itiraz ettik
avukat dahil ve burdakiler sonuc cikmasi uzun surucek ya karar bozulucak ya ceza dusucek ya direk beraat veya denetim en kotu girdi cikti
olay 2018 de olmus mahkeme 2020 de
esim 16 10 1990
sanik hakkinda anayasa mahkemesinin 08 10 2015
tarihli iptal kararindan sonra olusan duruma gore tck 53 maddesi 1 ve 2 . fikralari ile 3.fikrasinin 1.cumlesinin uygulanmasina
tck 158/1-L 53/1-2 maddeleri gereginde cezalanmasi istemiyle kamu davasi acilmistir
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.526 (Bu ay: 300)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hukuk Genel