Intel Core i3 12100 Soket 1700 12. Nesil (2179 TL )
Merhabalar
Şuanda kampanya var Piyasada en ucuz 2500 tl civarında
orta segment bılgısayar kuracakların 12. nesil işlemciyi değerlendirmelerini tavsiye ederim.
VPN bağlantıda kendi internetini kullanma nasıl olur ?
Merhabalar
Benim iş yerimde keenetic modem var.
İş yerimdeki server a erişmek için Vpn IKEv2 kullanıyorum. Sorunsuz sekılde ağa erısebılıyorum ve ordan uzak masaustu ıle serverdakı kullanıcıma erısebılıyorum.Buraya kadar sıkıntı yok.
Sıkıntım su evdekı bılgısayarımdan VPN e baglandıgımda istiyorum ki iş yerimin internetini kullanmasın sadece iş yerimin ip yapısını kullansın evimdeki bilgisayarımdan normal internete baglandıgım zaman kendi evimdeki internetimi kullansın
download yaptıgımda 53 kb ile indiriyor bu sorunu cozmem lazım
nasıl yaparım ?
VPN kendi internetini kullanma
Merhabalar
Benim iş yerimde keenetic modem var.
İş yerimdeki server a erişmek için Vpn IKEv2 kullanıyorum. Sorunsuz sekılde ağa erısebılıyorum ve ordan uzak masaustu ıle serverdakı kullanıcıma erısebılıyorum.Buraya kadar sıkıntı yok.
Sıkıntım su evdekı bılgısayarımdan VPN e baglandıgımda istiyorum ki iş yerimin internetini kullanmasın sadece iş yerimin ip yapısını kullansın evimdeki bilgisayarımdan normal internete baglandıgım zaman kendi evimdeki internetimi kullansın
download yaptıgımda 53 kb ile indiriyor bu sorunu cozmem lazım
nasıl yaparım ?
Merhabalar
18.11.2020 Tarihinde monster Tulpar T5 v19.2 notebook aldım. Cihazın mavi usb 3.0 kısımları sorunlu idi. 35 mb ustu transfer desteklemiyor.
Meğer monster notebook da kronik usb 3.0 kısımlarında transfer gecikmesi sorunu varmış KRONİK.
Cihazı hemen teknik servise yolladım.
Bios atıldı sorun duzeltıldı dıyıp yolladılar.
Sonra baktım tekrar aynı sorunun düzeldiği yok tekrar yolladım.
Bu sefer evet üründe sorun var diyip Ürünü sıfırı ile birebir değiştirdiler.
Ürün geldi yine aynı. Anladım ki KRONİK sorun bu
Geldiği gibi geri yolladım uzunca not yazdım kronik sorunlu bu model ya iade alın yada V 20.1 ile değiştirin diye.
Ertesi gün mesaj geldi teknik servis işlemleriniz tamamlandı diye dedim bi telefon açayım bunlar kesin aynısını yollayacak.
Şimdi cevap ne mi yazmışlar ? usb 3.0 da nu normalmiş YAHU NORMALSE NEDEN CİHAZI DEGISTIRDINIZ ?
Sonra tam 5 kere teknik servise kayıt bıraktım ürünü istemiyorum bu işlemlerimi yapan personeliniz yada servis sorumlusu beni arasın!!!
Şimdi Teknik servis dönüş yapmıyor. ürünü istemiyorum . Para iademi yapın 14 gün iade hakkımı kullanacağım yada V20.1 ile değişim istiyorum.
Şikayetlerimi ilettim.
Monster notebook sahibi İLHAN YILMAZ Bey e ulaşmaya calıstım.
Maalesef basarısız sonuc oldu.
Sonuç olarak ürünümü daha 1 saat bile kullanamadan 20 gündür monster teknik servisi ile uğraşıyorum.
Sizlere bilgi olarak yazdım
Monster alırken bir kere daha düşünün ve maalesef ki teknik servisin başarısız işlemleri ile kalacağınızı bilin.
Karşılarındaki insanları bilgisiz zannedip maalesef ki kandırmaya çalışmaları beni çok üzdü.
Size soruyorum arkadaşlar 11.000 TL para veriyorsunuz ve en hızlı notebook u alıyorsunuz USB 3.0 mavi portlar usb 3.0 harici diskinize sn de ne kadar hızda transfer yapması gerekiyor 30 mb mı ?
Not: Gün içerisinde çok fazla harici harddisklere veri yedeklemesi ve transferler yaptığımızdan bizim için çok önemli bir özelliktir.
Saygılar herkese...
Tulpar T5 V19.2 Usb 3.0 Sorunu
Merhabalar
yeni alınmış monster notebook Tulpar T5 V19.2 cıhazda
mavı usb kısımların herhangı bırıne usb harddısk ı baglayıp transfer denedıgımde maksımum 35-39 mb hız almaktayım yanı usb 2.0 hızında calısıyor
mınumum 80-100 mb arası transfer yapması gerekıyor.
boyle bır sorun ıle karsılasan oldu mu ?
Not: farklı 2 usb 3.0 hdd ıle denedım. Ve farklı dosyalarla denedım.
İkinci el araba alırken bilinmesi gerekenler !!!
|
|
Android Tv Box Tavsiyesinde Bulunacak var mı?
|
Bu sistemi nasıl kurarım?
|
Meslek: BİLGİSAYAR SATIŞ-TEKNİK SERVİS
İlgi Alanları: DONANIM-İKİNCİ EL-TEKNİK SERVİS
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.560
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.580
Konularının görüntülenme sayısı: 32.801 (Bu ay: 455)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 283 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El