Daire önüne kamera tavsiyesi
Başlıkta belirttiğim gibi sadece dairemin girişini görecek şekilde bir kamera taktırmak istiyorum.Hem ufak bir hırsızlık girişimi atlattık hemde her zaman olmasa da zile basıp kaçma olayları mevcut.
Bu yüzden bir adet kamera taktırmak istiyorum. Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Monster Abra A7 V12.5.3 SSD Önerisi
Merhaba arkadaşlar 1 ay kadar oldu bu cihazı alalı. HB üzerinden aldığım için kişiselleştirme yapamadım. Üzerinde MZVL4512HBLU-00B07 kodlu 512GB Samsung PM9B1 [PCIe 4.0/NVMe] ssd var. Aygıt yöneticisinden bakabildiğim kadarı ile. Bunun yanına 1TB'lık ssd takmak istiyorum.
Sadece oyun için kullanılacak sürücü. İşletim sistemi kurulmayacak.
Şu an üstündekinin okuma ve yazma hızları 3500/2500 bu değerlerde bir ssd işimi görür mü yoksa daha mı yüksek almalıyım ?
Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
Superonline Fiber Ankastre Hakkında
Herkese merhabalar arkadaşlar
Kısaca sıkıntımı anlatayım.Yaklaşık 1 sene önce binaya aşağıya resimlerini ekleyeceğim Superonline Fiber Ankastre koydular. Herhangi bir talep olmadan gerçekleşti bu. 1 hafta önceye kadar altyapıda gözükmüyordu ancak superoline altyapısında gözükmeye başladı fiber. Binadaki dairelerden 1'i kullanmaya başladı.
Şimdi benim soruma gelecek olursak ben Turknet kullanmaktayım.Fibere geçiş yapmak istiyorum ancak altyapı olarak gözükmüyor. Diğer İSS'lerdede durum aynı sadece superonline altyapısı mevcut.
Turknet ile yaptığım görüşmede ''biz kendi altyapımıza ek olarak yalnızca yerel sağlayıcı altyapısıyla hizmet veriyoruz. Bu sebeple ilgili sağlayıcının altyapısı üzerinden tarafımızdan hizmet almanız mümkün değil.'' bu şekilde bir cümle kullandı. Şimdi biz bu binaya Superonline dışı bir fiber bağlatamayacak mıyız ? Şuan fiyat olarak en uçuk tarifeler superonlineda.
Vodafone NET Hakkında Destek
Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum çünkü işin içinden çıkamıyorum kesinlikle. 3 aydır vodafone net kullanıyorum yada kullanmaya çalışıyorum diyelim.Vodafone'nun verdiği Huawei HG531S kullanıyorum.Sıkıntım şu tam olarak 1 ay içerisinde toplamda 15 gün internet bağlantı sorunları yaşıyorum.Her ay bu sorun mevcut yaşadığım senaryo şu arıza kaydı oluştur > Turktelekom ekipleri santral ve bina içerisindeki kutuyu kontrol ediyorlar bizlik birşey yok diyorlar vodafone ekipleri ilgilenecek sizle diyor ondan 1 gün sonra hooop internet geri geliyor durduk yere.
Öncesinde Turktelekom > Turknet vs kullandım genellikle hep aynı sorunları yaşıyordum. Daireden ankastre'ye giden kabloyuda kontrol ettirdim herhangi bir sorun yok.Hatta bu iş böyle her ay tekrar edince sıfırdan kablo çektirdim.
Ben bu olaydan ciddi anlamda soğudum artık zaten teknik anlamda rezalet ötesi bir firmaymış bunlar.Bağlatma aşamasında krallar ondan sonra soytarılar müşteri hizmetlerine bağlanmak bile saatlerimi alıyor,7gündür arıza kaydım açık durum nedir diye arıyorum sürekli arayarak kendinizi yormayın arıza kaydınız zaten açık diyorlar.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 2.919 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar